Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 27 septembrie 2011

Cum sa-ti simplifici timpul de infrumusetare

  Fiecare fata/femeie are o rutina specifica. Cu toate acestea, exista un singur lucru pe care il au toate in comun: prea mult timp pierdut. Asta explica de ce noi intarziem mereu la intalniri sau avem nevoie de trei ore de pregatiri inainte de o petrecere. Totusi nu este ironic ca intarzierea produce stresul care dauneaza frumusetii? De ce sa nu simplificam totul? Usureaza-ti munca folosind cateva tehnici ajutatoare sa te indrume: 

  • Alege ceea ce este esential! Foloseste doar produsele importante pe care le ai, precum: creme de curatare a tenului, creme hidratante, toner, lotiuni contra razelor UV, eyeliner, rimel, un fond de ten de calitate sau pudra si un set de fard de ochi (in functie de ce foloseste fiecare). In afara de acestea mai aveti nevoie de o perie si un pieptene.
  • Nu cumpara lucruri pe care nu o esti sigura ca o sa le folosesti!  Evita sa iti umpli dulapul cu tone de produse. Unele femei au obiceiul sa cumpere din obisnuinta sau din impuls. De asemenea fiecare produs are un termen de valabilitate, asa ca nu are rost sa  intreci masura. Poate ai alte lucruri mai importante pe care sa le iei cu banii respectivi!
  • Fa-ti curat in dulap (locul unde iti tii cele necesare mentionate mai sus)! Incearca sa ai cat mai mare ordine pentru a gasi mereu ceea ce cauti si pentru a nu rataci obiectele respective. Nu sti cand o sa ai nevoie de ele!
  • Fa-ti timp pentru detalii! Pentru a nu fi in intarziere mereu, incearca sa-ti speli parul regulat, sa-ti faci unghiile saptamanal (depinde de fiecare) si sa-ti cureti mereu fata. Sunt sigura ca data viitoare cand vei pleca undeva nu vei mai avea nevoie de atata timp. 
  • Schimba-ti lookul! Incearca sa incerci diverse coafuri din cand in cand (asta nu inseaman ca trebuie sa faci asta in fiecare saptamana!) Uff, lucrul asta ti-ar ocupa jumatate  din viata. Unele femei iubesc sa atraga atentia cu o noua coafura aproape in fiecare zi. Bineinteles, daca esti vedeta asta ar functiona pentru tine, dar nici chiar celebritatile nu au atata timp.
  Profitand de timp cat mai mult este adevaratul secret al unei frumuseti de durata. Daca acordam prea multa importanta aranjatului nu o sa fie de folos. Naturaletea invinge orice machiaj!                                                                                Diana

5 fantasies:

andra lavander spunea...

totusi niciodata nu am timp de curatenie si mi se pare ca nu gasesc nimic atnci cand lucrurile sunt la locul lor

Anonim spunea...

Naturaletea invinge orice machiaj!
So true! :)

Anonim spunea...

Aici nu ma bag! Treaba de fete! Dar cred ca o sa folosesc si eu prima parte la machiajul din noaptea de Halloween! :))

ioana alexandra spunea...

foarte bune sfaturile
totusi la ultima mereu o dau in bara- nu-mi iese nimic!!

Diana Gavrila spunea...

@ Lavander: E valabil ai pentru mine.
@ Adela: :D
@ Laurentzyu: Spor la costumat si machiat.
@ Ioana Alexandra: Stiu :))