Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 5 iulie 2011

Rascumparata prin iubire - Francine Rivers

   Buna, din nou. Prima carte despre care va voi vorbi, dupa cum se vede, este "Rascumparata prin iubire" al autoarei de origine americana, Francine Rivers. Aceasta este prima carte crestina pe care am citit-o si care m-a impresionat pana la lacrimi. Credeti-ma, nu exagerez! Este prezentata povestea unei tinere pe nume Angel, poreclita astfel datorita frumusetii ei nemaipomenite, care a fost vanduta de catre cel pe care il considera unchiul sau unui proxenet inca de la o varsta frageda. Ea reuseste sa supravietuiasca prin ura fata de barbatii care se foloseau de ea si ii pangareau trupul si sufletul. Atunci il intalneste pe Michael Hosea, barbatul care ii va fi sot, care incearca sa o invete "alfabetul dragostei adevarate". Cu toate acestea, ii va fi foarte greu sa aiba incredere in el si va reveni de nenumarate ori la vechiul stil de viata. 
   Modul in care Francine Rivers a descris framantarile interioare ale lui Angel si iertarea pe care o primeste de la Dumnezeu, chiar si dupa ce a trait o in pacat atata timp, este extraordinara si induiosatoare.
   Parerea Angelei Elwell Hunt, Angela Hunt Comunications, Seminole, FL.:
   Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le fac ca şi scriitoare este să citesc - şi citesc mult. Unele cărţi mă învaţă, altele mă amuză, iar altele mă farmecă, purtându-mă în lumi îndepărtate. Romanul Răscumpărată prin iubire al lui Francine Rivers a făcut toate acestea, şi chiar mai mult. Inima şi sufletul meu au fost mişcate din temelii atunci când am rememorat lecţiile ilustrate prin povestea lui Osea şi Gomer, a lui Michael şi Angel. S-ar putea ca această carte să fie cea mai emoţionantă pe care o vei citi anul acesta - sau în întreaga viaţă.
 
  Sper ca v-am facut curiosi si nu veti ezita sa va bucurati de ea. Merita!
  Pentru mai multe detalii lasati un comment mai jos si o sa va raspund. Pupici. 
  
  Cartea o puteti citi aici .

16 fantasies: