Ce ati dori sa imi transmiteti?

joi, 1 noiembrie 2012

Concurs de Noiembrie!


   Bună dragilor și dragelor! Este timpul unui nou concurs sponsorizat de librăria online Libris, dragul meu ajutor și prieten. După cum v-am învățat trebuie să respectați câteva reguli simple pentru a putea participa. Dacă aveți întrebări nu vă feriți să îmi dați de știre printr-un comentariu, iar eu o să vă răspund cât mai curând. Iată ce va trebui să faceți:
  Trebuie să urmăriți blogul meu prin Google Friend Connect (aflat deasupra postărilor, în mijlocul paginii).
 -  Trebuie să răspândiți vestea despre concurs la alegere pe blogul personal/ Facebook/ Twitter, împreună cu poza concursului.
       -  Trebuie să lăsați un comentariu la această postare cu numele și prenumele vostru, datele cerute la punctul 1 și 2.       
       -  Dacă ați îndeplinit cerințele anterioare atunci vă puteți apuca de treabă. Ce doresc eu de la voi este să compuneți o poezie (minim 7-8 versuri) ce va conține următoarele cuvinte obligatoriu: librărie, pădure, fericire, vis, tăcere, cărți, esență. Poate să fie comică, tristă, romantică, depinde de voi.
   Premiul este desigur oferit de Libris și constă într-un voucher de 40 de lei cu care vă puteți alege cărțile care vă plac de pe site (atât în română, cât și în engleză).
   Puteți trimite creațiile voastre până la data de 15 noiembrie pe adresa mea de e-mail dreams_link_didy@yahoo.com. Pentru jurizare o să cer ajutorul unuia sau mai multor bloggeri (vă puteți oferi daca sunteți atât de drăguți să mă ajutați :D) pentru ca alegerea celui mai bun dintre voi să fie cât mai corectă și transparentă. Dacă o să ne impresionați prin talentul și ingeniozitatea voastră, există posibilitatea ca cea mai frumoasă să fie postată și pe Facebook-ul librăriei online Libris.
   Multă inspirație vă doresc și succes! O zi frumoasă de început de lună și cât mai multe împliniri. 
-D.

10 fantasies: