Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 18 octombrie 2011

Fighting with the angels - Partea a 26 - a

   Intr-adevar, Blake m-a ajutat. Primul lucru pe care l-a facut este sa-mi spuna numele lui - Clarence - urmand sa ma duca la el. Schimbarea lui era bine-venita, insa speram sa dureze mai mult de cateva ore. Abia am reusit sa o conving pe Lisa sa ramana acasa, aceasta punand conditia ca Mark sa ma insoteasca, asa ca nu am putut sa o refuz. Alaturi de ea a ramas si Brittany, frumosul nostru inger blond, care nu dorea sa de ochii cu Blake. 
   Acum ca aflasem cine este si unde il gasesc, nu stiam ce urma sa fac. Probabil inca dorea sa ma ucida la fel ca pe parintii mei, dar o sa impedic acest lucru sa se intample cat imi statea in puteri. Pana la urma eram "The Ray". 
  - Esti gata, Caroline? ma intreba Blake, intrerupandu-ma din visare ca de fiecare data. Cand m-am intors mi-a facut cu ochiul. Puteam simti atractia din vocea sa, precum si din aer. Umplea intreaga incapere prin prezenta sa. 
  - Da. Mergem cu masina lui Rachelle? 
  - Nu. O sa te duc eu in brate. Vom zbura. Restul se descurca singuri. Este in regula?
   Privirea lui m-a hipnotizat si mi-a luat ceva timp sa ii raspund. Era atat de frumos! 
  - Da. 
   De fapt nu era. De indata ce am iesit afara din hotelul in care ne cazasem s-a apropiat de mine. Mainile lui m-au cuprins usor in brate, la fel ca data trecuta.  
       - Va urma - 

1 fantasies:

D. spunea...

ce frumos:x
te rog sa pui repede continuarea