Ce ati dori sa imi transmiteti?

miercuri, 5 octombrie 2011

Recenzie "Intoarcerea: Caderea noptii" (5) - L.J. Smith

    Synopsis:
   Povestea continua cu intoarcerea Elenei din lumea de dincolo si cu intregirea grupului de prieteni: Meredith, Bonnie, Matt si ea. Damon o doreste din ce in ce mai mult pe iubita fratelui sau si este dispus sa omoare pentru a o avea. Singurul lucru care il opreste este ura Elenei de care nu va scapa daca ii va rani pe cei pe care ii iubeste. Desi este din nou fiinta umana, fata trebuie sa treaca prin niste stadii ciudate: nu recunoaste pe nimeni, nu poate vorbi, pluteste si ii apar chiar si aripi. 
   Prietenii sai o accepta asa cum este si o lasa sa ii sarute pe buze pentru a-i tine minte, insa Caroline se comporta ciudat si continua sa ii poarte pica Elenei, facand si un pact cu diavolul pentru a o pedepsi. 
   Niste creaturi demonice, Shinichi si Misao, sunt atrase de Puterea fetei si vor stapani orasul, cu putin ajutor din partea lui Damon si a lui Caroline. Damon va fi posedat de un "malach" (precum si alte trei fete, opera lui Misao), de aceea ii va lasa pe cei doi demoni sa il rapeasca pe Stefan (mintind-o pe Elena ca a parasit-o) si o va rani pe aleasa lui.
   Cu toate acestea, blonda noastra cea frumoasa va face tot ce-i sta in putere sa il gaseasca pe Stefan si sa il salveze pe Damon, de care mult mai legata decat la inceput, iar Bonnie, Meredith, Matt si doamna Flowers o vor ajuta. 
    Parerea mea: 
   Se pare ca mi s-a indeplinit dorinta, acest volum depaseste 500 de pagini! Am observat conexiunea pe care o doresc angajatorii scriitoarei L.J. Smith intre Bonnie si Damon mai bine infatisata aici, insa nu ma incanta prea tare. Sper sa reuseasca sa continue povestea cuplului Dalena. 
   
    Nota mea: 4.5/5