Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 9 august 2011

Recenzie "Micutele mincinoase" (2) - Impecabil de Sara Shepard

   Seria continua cu aceasta parte a doua, "Impecabil", ce aduce in prim-plan noile peripetii ale celor patru fete, din ce in ce mai complicate. Pot spune ca am terminat-o la fel de repede ca pe cealalta si am ramas la fel de nelamurita de persoana care ar putea fi A. 
   Viata lui Emily se schimba putin cate putin, desi nu vrea inca sa accepte asta, odata cu sarutul dat de prietena sa, Maya. Sentimentele pentru aceasta sunt mai puternice decat isi doreste ea, chiar daca este foarte apropiata de Toby Cavanaugh, baiatul pe care toti il ocolesc, fratele vitreg al Jennei.
   Hanna este data peste cap de familia tatalui sau si nu reuseste sa il atraga de partea sa, ba dimpotriva. Invata ca orice greseala se plateste, dupa ce este nevoita sa lucreze pentru parintii lui Sean, fostul sau prieten. Legatura cu Aria se raceste, mai ales ca ea pare sa fie noua cucerire a lui Sean, la doar cateva zile de la separarea lor. 
   Mama Ariei afla despre aventura sotului sau si este foarte aproape de divort, mai ales ca Meredith, amanta lui, nu doreste sa renunte. Relatia cu Ezra Fitz, profesorul de engleza, se strica din cauza unei neintelegeri, dar se consoleaza cu Sean.  
   Chiar si Spencer este descoperita, dupa ce Melissa ii vede, pe ea si pe Wren, actualul prieten, sarutandu-se. Desi incearca sa nu il mai vada, este indragostita pana peste cap, si nu va renunta la el...va fi el cel care se va desparti de ea.  
   Corpul lui Alison este gasit in curtea din spatele casei sale, deci este eliminata din cercul suspectilor, la fel ca si Toby care se sinucide.
   Mesajele, mailurile si biletele din partea lui A nu inceteaza sa apara si le alunga pacea dupa care tanjesc. Voi ce credeti? Cine ar putea fi A?    
    
   Puteti cumpara cartea de aici. XOXO

11 fantasies: