Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 9 august 2011

Recenzie "Micutele mincinoase" (2) - Impecabil de Sara Shepard

   Seria continua cu aceasta parte a doua, "Impecabil", ce aduce in prim-plan noile peripetii ale celor patru fete, din ce in ce mai complicate. Pot spune ca am terminat-o la fel de repede ca pe cealalta si am ramas la fel de nelamurita de persoana care ar putea fi A. 
   Viata lui Emily se schimba putin cate putin, desi nu vrea inca sa accepte asta, odata cu sarutul dat de prietena sa, Maya. Sentimentele pentru aceasta sunt mai puternice decat isi doreste ea, chiar daca este foarte apropiata de Toby Cavanaugh, baiatul pe care toti il ocolesc, fratele vitreg al Jennei.
   Hanna este data peste cap de familia tatalui sau si nu reuseste sa il atraga de partea sa, ba dimpotriva. Invata ca orice greseala se plateste, dupa ce este nevoita sa lucreze pentru parintii lui Sean, fostul sau prieten. Legatura cu Aria se raceste, mai ales ca ea pare sa fie noua cucerire a lui Sean, la doar cateva zile de la separarea lor. 
   Mama Ariei afla despre aventura sotului sau si este foarte aproape de divort, mai ales ca Meredith, amanta lui, nu doreste sa renunte. Relatia cu Ezra Fitz, profesorul de engleza, se strica din cauza unei neintelegeri, dar se consoleaza cu Sean.  
   Chiar si Spencer este descoperita, dupa ce Melissa ii vede, pe ea si pe Wren, actualul prieten, sarutandu-se. Desi incearca sa nu il mai vada, este indragostita pana peste cap, si nu va renunta la el...va fi el cel care se va desparti de ea.  
   Corpul lui Alison este gasit in curtea din spatele casei sale, deci este eliminata din cercul suspectilor, la fel ca si Toby care se sinucide.
   Mesajele, mailurile si biletele din partea lui A nu inceteaza sa apara si le alunga pacea dupa care tanjesc. Voi ce credeti? Cine ar putea fi A?    
    
   Puteti cumpara cartea de aici. XOXO

11 fantasies:

Only Books spunea...

Super!:)
Ma tenteaza seria.
App, te invitam sa participi la concursul de pe blogul nostru: http://love-for-books.blogspot.com/2011/08/primul-nostru-concurs.html
Asteptam un raspuns:)

Dee'

Diana Gavrila spunea...

@Dee': Am de gand sa particip si eu. Vreau sa realizez o poza foarte frumoasa si o sa o trimit, sper doar sa iasa. Cartea pe care o oferiti cadou mi-o doresc de mai bine de trei ani. Am plans de fiecare data cand am vazut filmul. Multumesc de invitatie si felicitari pentru concurs. Pupici.

Lavinia Dance spunea...

am auzit de cartile astea...
:D

Anonim spunea...

nu stiam ca Toby se sinucide :( sper sa nu fie asa si in serial

Diana Gavrila spunea...

@Lavinia: Ma bucur. Sunt faine. :D
@Monika96: Nu este. Pupici.

Muneca Chucky spunea...

m-ai facut curioasa,sti ca o sa iti cer cartile sa le citesc;;)

andra lavander spunea...

rezenzia este foarte buna, te face sa vrei sa citesti seria

ioana alexandra spunea...

din pacate nu am apucat sa citesc volumul doi, dar abia astept sa pun mana pe carte:))
imi pare rau de Toby
Jenna cred ca e A

Anonim spunea...

Pare interesanta. As vrea si eu sa le citesc, insa uneori merg dupa principiul: judec cartile dupa coperta. Copertile avand in vedere cum sunt (frumoase, dar cam de fete), nu m-am prea induplecat pana acum sa le citesc! Dar voi inerca (pe viitor)!

Anonim spunea...

Inca o intrebare: aveti idee cand va aparea serialul la noi in tara? Poate acesta ma va face sa imi doresc mai mult sa le citesc! Daca e frumos bineinteles, daca nu ...

Diana Gavrila spunea...

@ Lavander: Are actiunea destul de incitanta, de asta. Mersi.
@ Ioana Alexandra: Eu am citit si partea a treia, dar inca nu am aflat cine e A. Si mie imi pare rau de Toby.
@ Laurentzyu: A aparut cam de multicel. S-a terminat si sezonul I, a inceput al II - lea. Se numeste la fel ca seria, Pretty Little Liars. E fain, mie imi place.