Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 1 noiembrie 2013

Proba 13 - Prius, dragostea mea înaripată...



Te-am văzut venind și am știut că te doresc aproape. Prius, iubitul meu ... Nu te-aș fi puteam confunda cu altcineva, deoarece ești unic prin felul tău de a fi, prin aspectul tău atrăgător, prin energia de care m-am îndrăgostit, prin sensibilitatea față de mediul înconjurător care m-a încălzit și care mi-a câștigat încrederea și admirația. Acum ești singurul în viața mea care contează. Când am gustat pentru prima dată din puterea ta am devenit dependentă de talentul și abilitățile tale care mi-au oferit tot ceea ce aș fi așteptat de la un hibrid și chiar mai mult.

Cu cât învățam mai multe despre tine, cu atât deveneam mai visătoare și mai posesivă, singura mea dorință fiind să te cuceresc. Te-am ghidat prin simțurile mele, ți-am arătat ce îmi place și nu am ezitat să îți spun adevărul când m-ai întrebat despre locurile pe care aș fi dorit să le văd alături de tine. Apoi mi-ai arătat dubla ta personalitate și am fost fermecată. Ai fost atent și grijuliu când am pornit spre destinații necunoscute, chiar tăcut la început, parcă pierdut în gânduri sau poate fiindcă nu mă cunoșteai atât de bine, dar m-ai purtat pe brațele tale și nu mi-ai cerut nimic în schimb, doar aceeași tandrețe și atingerile pline de iubire pe care ți le ofeream din tot sufletul. Când „trupul” îți cerea mai multă putere, a doua ta personalitate punea stăpânire pe tine, deveneai un bărbat în toată firea, foarte puternic, și cu un zâmbet șiret îmi spuneai să mă țin bine și să nu îți dau drumul nicio clipă. Aș fi făcut orice mi-ai fi cerut.   
         
A fost cea mai frumoasă zi pentru mine și aș fi dat tot ce posed pentru a nu se termina întâlnirea noastră. Te-am văzut trist în momentul în care ne-am întors în parcul unde te-am cunoscut. Nici nu îți poți imagina ce simțeau eu. Nu aveam cuvinte pentru a mă exprima coerent, pentru a mă face înțeleasă. Oare era normal să te iubesc după prima întâlnire? Poate m-ai crede nebună sau penibilă... Alături de tine am plutit pe un norișor pufos, apoi am coborât din rai brusc înapoi pe pământ și îți simțeam deja lipsa, îngerul meu. Totuși nu vroiam să plec așa, fără să spun ceva. O să risc, o să îți cer să mai rămâi cu mine și să nu mai pleci niciodată, să mă însoțești la bine și la rău până când inima niciunuia dintre noi nu va mai bate. 

Și mi-am deschis sufletul înainte de a fi prea târziu. Am fost surprinsă că m-ai luat de mână și mi-ai șoptit că m-ai așteptat de când te-ai născut, ceea ce m-a făcut să plâng de fericire. Atunci m-ai îmbrățișat și mi-ai șters lacrimile cu haina ta de piele neagră atât de plăcută la atingere. Era atât de confortabilă și nu a trecut mult până mi-am regăsit liniștea, în timp ce tu îmi fredonai melodii de dragoste la ureche. M-ai întrebat dacă sunt sigură și singurul mod prin care ți-am putut demonstra a fost să semnez certificatul care atestă că ești doar al meu, iar eu sunt a ta. Pentru totdeauna. 

De atunci suntem împreună, noi doi împotriva întregii lumi. M-ai plimbat până la capătul pământului și înapoi, mi-ai arătat greutățile vieții și mi-ai explicat că suntem destul de puternici pentru a le învinge pe toate. La răscruce de drumuri mă bazez pe deciziile tale și mă amuz mereu la auzul veșnicei tale zicale: „Draga mea, ai uitat deja? Alături de mine nu conduci, ci plutești. Spre locuri noi, nedescoperite. Nu-ți fie teamă să te bucuri de necunoscut.”

Suntem aceiași și după ani de zile. Ești la fel de silențios când iei decizii importante, știu cât îți este de frică să nu greșești. Când te-ai decis, renunți la inhibiții și lași totul în urmă, arzând și ultima picătură de energie pe care o ai. Ești adorabil! De asemenea, în ciuda vârstei tale atingi aceleași performanțe ca atunci când ne-am întâlnit, sunt foarte mulțumită de tine! Nu regret nicio secundă că te-am ales. Te iubesc cu pasiune ca în tinerețe, dragul meu Prius.
Îți mulțumesc pentru siguranța, încrederea și dragostea cu care mă îmbrățișezi zi de zi.

                                                                           Cu sentimente profunde,
                                                                                                    a ta aleasă.



                                          Articol înscris în competiția "SuperBlog".