Ce ati dori sa imi transmiteti?

duminică, 27 noiembrie 2011

Concurs Libris (4)!!!!

   A trecut ceva timp de la ultimul concurs, asa ca m-am gandit sa organizez inca unul, sponsorizat de cei de la Libraria Online Libris, carora le multumesc mult.

   Regulament:
  1. Conditia principala este sa continuati povestea inceputa de mine (Trecutul dinaintea mea - partea 1) in cateva propozitii (minim 5). E alegerea voastra modul in care o veti face si in care gasiti un raspuns pentru intrebarea de la sfarsit.
  2. De asemenea, pentru a putea participa trebuie sa ma urmariti prin GFC.
  3. Daca ma urmariti si prin email (in partea dreapta, jos) veti primi 2 intrari in plus, precum si daca raspanditi vestea despre concurs (blog, Facebook, Twitter, etc.) veti primi pentru fiecare link cate 1 intrare in plus.

  Compunerea trebuie trimisa pe adresa mea de email dreams_link_didy@yahoo.com (compunere + nume, prenume, email + nume GFC + linkurile unde ati postat despre concurs). La subiect scrieti Concurs numarul 4, iar pentru inceput lasati un comment prin care ma anuntati ca doriti sa va inscrieti.   


   Premiul reprezinta bineinteles o carte in valoare de 40 de lei din partea celor de Libris.

   Intervalul de inscriere: intre 27 noiembrie si 5 decembrie, iar pe 6 decembrie (de Mos Nicolae) voi anunta fericitul castigator care va fi ales prin random de mine.  
   Va doresc multa inspiratie! Pentru orice intrebare ma puteti gasi pe adresa de mai sus sau aici, pe blog. 
 

8 fantasies:

Dana spunea...

Eu m-am inscris , dar as avea o mica obiectie : poate ar fii mai bine daca ai alege cea mai buna compunere , nu prin random , ca asa ar fi mai frumos si mai corect!

andra lavander spunea...

merge si prin random, sa aiba sanse toata lumea, m-am inscris si eu, sunt mai mult de 5 propozitii

giorgiana spunea...

si eu m-am inscris,in ceea ce priveste parerea danei, nu suntem toti scriitori talentati si poate avem nevoie de o sansa, asa ca pt. mine e mai ok random.Dar in final Diana decide

Diana Gavrila spunea...

@ Andra Lavander: Am primit compunerea ta. Este foarte bine ca depaseste cele 5 propozitii. Eu am dat doar un punct de start ca ajutor sa zic asa.
@ Giorgiana: La asta m-am gandit si eu cand am ales randomul, dar ca sa fie impacata toata lumea o sa astept pana la final si o sa decid atunci. Oricum sunt incantata de ceea ce am primit de la voi.

D. spunea...

suna interesant :-?

Alex spunea...

M-am inscris si eu. Succes tuturor!

MikuMyuuki spunea...

Ce bine ca ai prelungit perioada de inscriere si pentru azi! Am vrut sa scriu ceva aseara dar am fost prea obosita ca sa reusesc sa scriu ceva coerent. Am scris acum cateva randuri si tocmai ti-am trimis.

`miku

mirugirl spunea...

m-am inscris la fix 10:30...mersi de amanare