Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 24 februarie 2012

Primul concurs Libris pe 2012!

   Ce poate fi mai bun la sfarsit de saptamana decat un concurs nou? Sunt extrem de fericita ca pot darui unuia dintre cei care ma urmaresc un cadou de suflet, o carte oferita de sponsorul blogului meu, Libraria online Libris
  Conditiile de participare nu sunt foarte grele: 
  • Trebuie sa-mi trimiteti o fotografie facuta de voi (modificata sau nu) ce infatiseaza un colt de natura din anotimpul iarna. Este obligatoriu ca poza respectiva sa fie persoanala!
  • Vreau de asemenea un mic text ce va insoti poza, in care veti descrie respectivul peisaj si sentimentele voaste (tristete, bucurie, amintiri, ceva ce va leaga de acel loc). Minim 5 randuri cu scris de 12.
  • Transmite-ti mai departe vestea despre concursul meu, lasand un link catre postare (blog, facebook, etc.). 
  • Trimite cele mentionate mai sus pe adresa mea de email dreams_link_didy@yahoo.com, iar la subiectul mailului scrieti "Concurs 2012".
  • Lasati un comentariu la aceasta postare cu linkul de pe Libraria online Libris ce contine cartea dorita de voi. Pretul cartii este de maxim 40 de lei. Daca nu ati aflat pana acum, Libris va ofera si carti in limba engleza din care puteti alege. Mai multe detalii aici.
   Dupa cum puteti vedea, concursul se desfasoara in perioada 24 februarie - 10 martie. Eu voi fi cea care va alege castigatorul pe 10 martie dupa ora 20:00. 

   Va doresc multa inspiratie si fotografii cat mai reusite. Pentru orice intrebare cu privire la concurs lasati un comentariu la aceasta postare sau pe adresa mea de email. Pupici.    
  

11 fantasies: