Ce ati dori sa imi transmiteti?

duminică, 27 noiembrie 2011

Concurs Libris (4)!!!!

   A trecut ceva timp de la ultimul concurs, asa ca m-am gandit sa organizez inca unul, sponsorizat de cei de la Libraria Online Libris, carora le multumesc mult.

   Regulament:
  1. Conditia principala este sa continuati povestea inceputa de mine (Trecutul dinaintea mea - partea 1) in cateva propozitii (minim 5). E alegerea voastra modul in care o veti face si in care gasiti un raspuns pentru intrebarea de la sfarsit.
  2. De asemenea, pentru a putea participa trebuie sa ma urmariti prin GFC.
  3. Daca ma urmariti si prin email (in partea dreapta, jos) veti primi 2 intrari in plus, precum si daca raspanditi vestea despre concurs (blog, Facebook, Twitter, etc.) veti primi pentru fiecare link cate 1 intrare in plus.

  Compunerea trebuie trimisa pe adresa mea de email dreams_link_didy@yahoo.com (compunere + nume, prenume, email + nume GFC + linkurile unde ati postat despre concurs). La subiect scrieti Concurs numarul 4, iar pentru inceput lasati un comment prin care ma anuntati ca doriti sa va inscrieti.   


   Premiul reprezinta bineinteles o carte in valoare de 40 de lei din partea celor de Libris.

   Intervalul de inscriere: intre 27 noiembrie si 5 decembrie, iar pe 6 decembrie (de Mos Nicolae) voi anunta fericitul castigator care va fi ales prin random de mine.  
   Va doresc multa inspiratie! Pentru orice intrebare ma puteti gasi pe adresa de mai sus sau aici, pe blog.