Ce ati dori sa imi transmiteti?

luni, 9 iulie 2012

Cărți de peste hotare: Blood of Anteros de Georgia Cates

   Am primit un sfat foarte prețios săptămânile trecute și anume să vă fac cunoscute, pe lângă cărțile apărute la noi și pe cele din străinătate. O idee foarte bună, într-adevăr. Cu toate că există alte bloguri care fac deja asta de ceva vreme, sper să vă încânte și pe voi alegerea mea și să vă spuneți părerea cu privire la descrierea cărții și dorința de a o vedea pe rafturile din librăriile noastre.
   Prima din această nouă categorie este seria "The Vampire Agápe Series" care conține până în prezent două volume: Blood of Anteros și Blood Jewel. Am descoperit-o de curând și copertile mi-au atras atenția, devenind curioasă să vad despre ce este vorba. 




Blood of Anteros
Eram chinuită de misterul ei. Lipitoarea din interiorul meu a ieșit pentru a găsi prada, dar nu am găsit nimic în această fată enigmatică. Imediata apropiere a esenței ei nu a atras monstrul dinăuntru, astfel încât ce spune asta despre ea?Aveam mai multe întrebări decât răspunsuri, dar un lucru era clar; chiar dacă m-a eliberat din îmbrățișarea ei, aceasta a rămas în mintea mea.

Circumstanțe crude l-au transformat pe Curry Brennan în monstrul mizerabil pe care el îl urăște și refuză să îl accepte, dar când o întorsătură de evenimente îl eliberează din legătura pe care o are cu obsesivul său creator, el se întoarce la casa pe care o cunoștea în urmă cu 161 de ani și găsește bucurie și fericire în ceva ce nu știa că există. Nedumerit de atracția crescândă pentru Chansey Leclaire, un om, el este incapabil să reziste relației captivante care amenință să dezvăluie existența lui ca vampir. El descoperă eventual motivul pentru care era destinat să găsească ceea ce nu căuta și este pus față în față cu realizarea crudă că muritorii și nemuritorii vor fi mereu separați de un lucru. Eternitatea.

Blood Jewel
Cu misterul legăturii dintre Chansei Leclaire si Curry Brennan rezolvat, ei sunt liberi să exploreze noua lor dragoste. Sau așa credeau...

Când Marsala folosește o vrăjitoare și magia neagră pentru a descoperi locuința lui Curry, lui și lui Chansey nu au de ales. Noul cuplu logodit este forțat să se mute de la familiile lor la noul complex din Savannah, care cauzează câteva schimbări majore în planurile pentru nunta ce urmează.

Mutarea în Savannah poate că i-a salvat pe cei doi pentru a nu fi descoperiți de Marsala, dar nu a oprit-o din încercările de a da de Curry sau eforturile de a îi face rău lui Chansey prin magia neagră. În timp ce Marsala se apropie, Curry se lovește de decizia pe care nu ar fi dorit-o să o ia niciodată. Să o păstreze pe Chansey ca muritoare sau să o condemne pentru etenitate ca monstrul pe care îl urăște cel mai mult?

În timp ce Curry așteaptă ca mâna să îi fie forțată, un vampir nou-format sosește în Suzannah pentru a le cere ajutorul. Nu este doar o începătoare în tranziție, de asemenea ea aduce știri despre un cult de vampiri care încă o are în posesie pe sora sa, o muritoare. Orice încercare de a salva persoana captivă din cultul vampirilor îi pune pe toți în pericol. Pot ei risca să pătrundă în cultul respectiv pentru a salva o singură muritoare? Și dacă o vor face cum vor reuși să o înfăptuiască cu succes? 
Dragostea va crește. Noi dușmani se vor ridica. O nouă luptă va apărea. O Bijuterie Sângerie va fi găsită.

Despre autoare:
Sunt soție, mamă a două fete și asistentă maternală. Recent am adăugat pe lista mea care să mă țină ocupată ideea de a fi "Scriitor de Paranormal Romance" și sunt entuziasmată să public romanul meu de debut, "Blood of Anteros", primul volum din Seria The Vampire Agápe, dar și pe cel de-al doilea

Ce părere aveți despre serie?
XOXO

3 fantasies:

LoStInDr3aMs spunea...

chiar mi-a atras atentia<3 as vrea sa fie si la noi seria:( of!

Anonim spunea...

vaii chiar vreau sa citesc seria! mi se pare foarte draguta!

Anonim spunea...

Draguta Seria! E foarte interesanta1