Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 3 ianuarie 2012

Placerea mea - filmul - Boys over flowers

   A trecut ceva timp de la ultima postare de acest gen, iar faptul ca abia am terminat aceasta drama m-a facut nerabdatoare sa v-o prezint si voua acum, cat este in proaspata in mintea mea. Stiu ca nu sunt multi fani ai asiaticilor (ca mine :D), dar va asigur ca merita toata atentia. Enjoy!    
Titlu original: 꽃보다 남자 / Kgotboda Namja


Este cunoscut si ca: Boys Before Flowers / Boys Over Flowers
Gen: Romance, comedy
Episoade: 25
Manga: Hana Yori Dango

    Synopsis
   Jan Di este o fata saraca a carei familie detine o spalatorie pentru haine situata aproape de luxosul si bine-cunoscutul Colegiu Shin Hwa. Ea ii intalneste pe cei mai bogati si rasfatati baieti intr-o zi cand inapoiaza uniforma unui elev la scoala. Baietii sunt cunoscuti sub numele de F4 (datorita numarului lor) si obisnuiesc sa manevreze totul dupa bunul lor plac, ceea ce o scoate din minti pe Jan Di.

    Cast
Koo Hye Sun as Geum Jan Di este o fata deosebita ce iese in evidenta prin spiritul sau corect si jucaus. Nu suporta nedreptatea si va incerca prin orice mijloc sa-i invete pe cei patru ce inseamna bunele maniere in momentul in care apuca pe carari gresite. Este de asemenea foarte muncitoare, ajutand la intretinerea familiei sale, uneori luandu-si mai multe joburi in acelasi timp.  

Kim So Eun as Chu Ga Eul este prietena cea mai buna a lui Jan Di si viitoarea iubita a lui Yi Jung. 
 F4:
Lee Min Ho as Goo Joon Pyo este liderul grupului F4 si mostenitorul unei firme importante. El este obisnuit sa faca doar ceea ce-si doreste si adesea ii jigneste pe cei din jur prin personalitatea sa directa. Cu toate acestea, in interior se ascunde un baiat foarte diferit care reuseste sa-i castige inima lui Jan Di. 
 Kim Hyun Joong as Yoon Ji Hoo este cel mai linistit membru al grupului si nepotul unui grandios presedinte coreean. La varsta de 5 ani si-a pierdut parintii intr-un accident de masina, el fiind singurul supravietuitor si ca urmare este o persoana distanta si tacuta. Totusi, cand isi intalneste prima dragoste, ea il va ajuta sa treaca peste dificultati. 
 Intalnirea cu Jan Di scoate la iveala partile bune ale sale, devenind un fel de cavaler in armura stralucitoare care ii va fi alaturi la fiecare pas. Chiar daca o iubeste sincer pe aceasta, va renunta la ea pentru a o vedea fericita alaturi de prietenul sau.        
 Kim Bum as So Yi Jung este fiul unui faimos profesor de arte martiale. Cand fratele sau mai mare fuge de acasa pentru a-si urma destinul, Yi Jung ajunge mostenitorul celui mai mare  muzeu privat, Woo Song. El este popular cu fetele datorita manierelor sale gentile si a aspectului sau fizic impecabil. Faptul ca a fost parasit de fata pe care o iubea il transforma intr-un playboy, dar interesul brusc pentru prietena lui Jan Di il va readuce pe calea cea buna.
 Kim Joon as Song Woo Bin face parte din familia principala a liderilor unei organizatii criminale, numita Ilsim, el fiind mostenitorul unei mari firme de constructii. Ilsim este bine-cunoscuta in randul bogatilor din Coreea si pana si grupul Shin Hwa nu poate trece cu vederea. De fiecare data cand F4 au nevoie de ajutor este nevoie de un singur telefon din partea lui Woo Bin si problema este rezolvata. Baiatul este un bun prieten si un excelent luptator.     
Alte poze din serie:

7 fantasies:

MikuMyuuki spunea...

Seriaelul acesta a fost genial! Si el si varianta japoneza. L-am adorat 100%.
Apoi m-am uitat la inca 2 seriale cu Lee Min Ho:X.

`miku

Diana Gavrila spunea...

Cu Lee Min Ho am mai vazut Personal Taste. E foarte frumos actorul :D. Ai vazut varianta japoneza?

MikuMyuuki spunea...

Da:X Fiecare e mai frumos in felul lui, dar actorii coreeni sunt mai frumosi. Cu exceptia fetei, ea e mai frumoasa in varianta japoneza; dar in varianta coreana prietena ei e mai frumoasa:))
Am vazut si Personal Taste. Ala e chiar tare:X

`miku

Alexandra spunea...

Serialul asta a fost superb :X Mie mi-a placut mai mult cuplul Ga Eul-Yi Jung. Aproape ca ma uitam la fiecare episod stiind ca se mai intampla ceva intre ei :X

Diana Gavrila spunea...

Eu am fost topita de Ji Hoo, de felul lui de a fi, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca toate instrumentele prind viata in mainile sale. Magic. :X
Yi Jung are un zambet de Casanova, dar un suflet pe masura. Nu pot alege totusi :))

DORICE spunea...

drept sa iti spun, mi-ar fi placut sa ramana cu JiHoo.
dar preferatul meu e WooBin.
merci desugestie.

Diana Gavrila spunea...

@ Dorice: Si eu as fi preferat sa ramana cu el. Foarte greu gasesti un baiat ca el: atent, grijuliu,iubitor si bogat :D. Cu cea mai mare placere!