Ce ati dori sa imi transmiteti?

miercuri, 25 iulie 2012

Leapșă - Ziua 7

7. Scrie despre zodia ta și dacă crezi că ți se potrivește


Femeia: este o ființă agreabilă, intuitivă, jovială și optimistă. Ea nu este niciodata luată prin surprindere într-o discuție, oricare ar fi subiectul tratat; citește mult și este la curent cu tot ce se petrece în lume. Setea de lectură este motivată prin dorința de a cunoaște. Ea vrea să știe tot despre fiecare și este disperată dacă nu este informată cea dintâi. Răutatea înnăscută le permite reușita în comerț și în activitățile profesionale în general.

Deseori zveltă, cu trăsături regulate, nasul drept, are atitudini și gesturi feline. Efectul bătrâneții se manifestă încet asupra persoanei sale, și ea își păstrează mult timp tinerețea fizică și spirituală. Cade ușor în plictiseală și se consacră atunci lucrurilor celor mai extravagante. Foarte abilă în a-și croi singură hainele, nativa din semnul gemenilor nu strălucește niciodată prin eleganță. Culoarea sa preferată este griul. Nu posedă deloc simțul discreției, sau moderației.

Sănătatea: este deseori precară în urma tulburărilor nervoase; acestea pot, de altfel, să dea naștere unor stări anxioase pe care le resimte intestinul. Persoanele născute sub semnul Gemenilor sunt predispuse afecțiunilor pulmonare și ale căilor respiratorii.

Caracterul: pentru a da o apreciere generală, demnă de încredere, a caracterului nativului, este necesar să luăm în considerație dualitatea acestui semn. Putem găsi gemeni foarte drepți și sinceri, generoși și gentili, ca și nativi falși, răi, avari. Tot datorită dualității acestui semn, putem să avem de-a face cu oameni dezinteresați ca și cu ființe care trăiesc în falsitate și ipocrizie, oricât de puțin ar profita din aceasta. În consecință, trebuie să cunoști bine un nativ din Gemeni pentru a-l putea judeca.

Ceea ce NU mă definește am subliniat mai sus. 
Voi ce zodie sunteți și ce vă caracterizează cel mai bine?

1 fantasies:

flora spunea...

http://redlibra.blogspot.ro/
intra aici penru leapsa