Ce ati dori sa imi transmiteti?

luni, 16 iulie 2012

Leapșă - Ziua 1

1. Relația ta actuală, dacă ești singură scrie despre asta

   Hmmm... Un subiect despre care nu am vorbit foarte mult pe blog. Nu că nu aș vrea sau nu mi-ar plăcea, dar nu m-am gândit că ar interesa pe cineva acest lucru. :)) Ei bine, sunt într-o relație de 3 ani și o lună cu cel mai dulce băiat pe care îl cunosc. Nu spun asta doar pentru că îl iubesc foarte mult, ci pentru că simt acest lucru în fiecare zi. Este mereu atent, sufletist și un bun confident. Nu pot spune că este perfect, dar cine este pe lumea asta? Relație fără ceartă nu există din punctul meu de vedere.  
   Cel mai mult apreciez la el sinceritatea, grija pe care mi-o poartă și că mi-e mereu alături când am nevoie. Îmi place foarte mult să petrecem timpul împreună, să ne plimbăm și să dansăm. De asemenea, este un important critic în ceea ce scriu, îmi dă mereu sfaturi, idei și multe încurajări. El îmi acordă siguranța și tăria de a cucerii lumea și de a nu mă da bătută. Ador felul în care ne împăcăm după fiecare ceartă și trecem peste ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Punctul cheie al unei relații ar trebui să fie puterea de a ierta persoana de lângă tine și de a nu acumula supărarea și necazurile în suflet pentru a putea trece peste toate încercările. El este pentru mine cel mai important.  

Voi cum sunteți? Singuri sau într-o relație?
XOXO
                             Diana

3 fantasies:

Only Books spunea...

Ce dragut! <3

Dee.

Muneca Chucky spunea...

frumos scris scumpo si multumesc pentru leapsa insa cred ca o sa o pastrez pt cand indeplinesc criteriul de la prima zi:))

Diana Gavrila spunea...

@ Myuuki: Mulțumesc frumos! Sper să găsești și tu pe cineva la momentul potrivit.

@ Rosia_lady: Multumesc frumos. Am șters din greșeală comentariul tău. Îmi pare rău. O să preiau leapșa cât de curând.