Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 7 decembrie 2012

Pauză...

   Bună dragilor... Vreau să cred că mai sunt persoane care mai trec pe aici și citesc ceea ce scriu, cu toate că de foarte puține ori interacționează cu mine. Este în primul rând vina mea pentru că nu mă pot dedica mai mult acestui blog, dar nu mă mai simt sprijinită și inspirată de voi. Au fost numeroase momente în care abia așteptam să scriu ceva, scriam recenzii și posturi una după alta, aveam idei și voi erați lângă mine cu o părere, de aprobare sau dezacord. Doar concursurile vă mai aduc pe aici și asta mă doare sincer... Aveam de gând să aduc îmbunătățiri și noutăți pe blog, dar mi-am pierdut entuziasmul pe drum. Am încercat în toate felurile să fie bine pentru toți, dar nu mai pot continua în așa. Tocmai de aceea am de gând să iau o pauză de la postat, nu știu exact cât o să rezist să stau departe, dar sper să dea rezultate. În plus, facultatea a avut de suferit, de aceea o să mă axez pe recuperat și studiu intens pentru următoarea perioadă de timp, mai ales că se apropie sesiunea cu pași repezi. 
   Și am văzut că nu vă interesează, dar am reușit să îmi cumpăr cizme până la urmă, o pereche negre cu puf și alta maro. Chiar mi-am dorit părerea voastră cu această ocazie, însă nimeni nu a fost aici pentru mine. Nu a fost tocmai plăcut, dar asta e.
   Vă doresc numai bine și să fiți sănătoși, că asta este cel mai important lucru. Dacă ai sănătate nimic nu e imposibil. Am învățat asta de la unul din profesorii mei și îmi doresc să cred asta cu adevărat. V-am pupat.  
Diana