Ce ati dori sa imi transmiteti?

sâmbătă, 22 decembrie 2012

My favourite actor- Keira Knightley

   Cu siguranță ați auzit de Keira Knightley, fie că este vorba de rolul său din „Pirații din Caraibe” sau din „Atonement”, fie de cel al lui Elizabeth Bennett în ecranizarea romanului „Mândrie și prejudecată” sau oricare altul. Aveți cu siguranță de unde alege. 

   Keira s-a născut pe 26 martie 1985 în Teddington, Londra. Și-a început cariera la vârsta de 6 ani, după ce cu doi ani înainte ceruse un „agent” care să o reprezinte. Primul film în care a jucat poartă numele de „Little girl” în 1993, apoi puțin câte puțin a ajuns ceea ce este astăzi, a doua cea mai bine plătită actriță de la Hollywood și singura din această listă care nu este de origine americană. Cu siguranță merită!   

   Unul dintre lucrurile care îmi plac la ea este inconfundabilul accent britanic pe care nimeni nu îl poate copia în totalitate. Nu mă pot opri să o ascult vorbind. De asemenea, ador stilul ei vestimentar, cred că arată bine în orice, fiind imposibil să nu se facă remarcată, chiar și într-o îmbrăcăminte simplă. Personajele ei clasice, de epocă sunt deosebite și sunt cele mai îndrăgite de mine. Roluri ca Elizabeth Bennett, bine-cunoscutul personaj al lui Jane Austen și Elizabeth Swan din Pirații din Caraibe, dar și multe altele au făcut-o cunoscută și îndrăgită în toată lumea.  

   Este o actriță deosebit de frumoasă și naturală în ceea ce privește machiajul. De talent nici nu e nevoie să mai pomenesc.
Voi ce părere aveți?