Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 7 decembrie 2012

Pauză...

   Bună dragilor... Vreau să cred că mai sunt persoane care mai trec pe aici și citesc ceea ce scriu, cu toate că de foarte puține ori interacționează cu mine. Este în primul rând vina mea pentru că nu mă pot dedica mai mult acestui blog, dar nu mă mai simt sprijinită și inspirată de voi. Au fost numeroase momente în care abia așteptam să scriu ceva, scriam recenzii și posturi una după alta, aveam idei și voi erați lângă mine cu o părere, de aprobare sau dezacord. Doar concursurile vă mai aduc pe aici și asta mă doare sincer... Aveam de gând să aduc îmbunătățiri și noutăți pe blog, dar mi-am pierdut entuziasmul pe drum. Am încercat în toate felurile să fie bine pentru toți, dar nu mai pot continua în așa. Tocmai de aceea am de gând să iau o pauză de la postat, nu știu exact cât o să rezist să stau departe, dar sper să dea rezultate. În plus, facultatea a avut de suferit, de aceea o să mă axez pe recuperat și studiu intens pentru următoarea perioadă de timp, mai ales că se apropie sesiunea cu pași repezi. 
   Și am văzut că nu vă interesează, dar am reușit să îmi cumpăr cizme până la urmă, o pereche negre cu puf și alta maro. Chiar mi-am dorit părerea voastră cu această ocazie, însă nimeni nu a fost aici pentru mine. Nu a fost tocmai plăcut, dar asta e.
   Vă doresc numai bine și să fiți sănătoși, că asta este cel mai important lucru. Dacă ai sănătate nimic nu e imposibil. Am învățat asta de la unul din profesorii mei și îmi doresc să cred asta cu adevărat. V-am pupat.  
Diana

6 fantasies:

MikuMyuuki spunea...

Hei, nu esti singura!
De fapt, sunt o multime de bloguri care nu au feedback, spre exemplu, al meu.
Asta nu inseamna ca oamenii nu trec. Vezi statisticile...
Cat despre cizme, am citit postarea ta de pe telefon si era tarziu seara, dimineata am uitat sa comentez...
Imi pare rau, dar, sincer, nu sunt de acord cu renuntarea ta.
Come back soon, Diana!

Diana Gavrila spunea...

Bună, draga mea Miku. Sper că știi că nu este vorba de tine, tu ai fost mereu pe aproape și apreciez enorm acest lucru. Dar a devenit din ce în ce mai greu să nu primesc niciun feedback, nimic. Prin simplul fapt că intră pe blog cineva nu înseamnă mult, atâta timp cât nu simt că măcar a citit ce scrie acolo. Chiar și criticile ajută,vreau să știu ce fac bine și ce nu. La început am vrut să renunț, dar nu mă dau așa repede bătută, nu mă știu atât de slabă. Acum vreau să învăț mai mult și dacă este posibil să iau toate examenele de fiecare dată. Aș fi cea mai fericită. Îți mulțumesc din suflet că ești aici. Te pup.

MikuMyuuki spunea...

Chiar daca rar, eu apreciez postarile tale. Chiar daca ele sunt rare, eu cred ca merita sa fie.
Mult succes!>:D<

BuburuzaBia spunea...

Te inteleg. Dar nu e o regula ca lumea nu citeste. Blogul meu de exemplu cred ca e citit mai mult de persoane care nu sunt bloggeri si foarte putini sunt interesati sa lase si comentarii. De multe ori chiar imi spun mie personal ca le-a placut ori ba poastarea etc. :) Pe langa asta e adevarat ca feedback-ul apare si datorita activitatii pe blog si datorita modului in care stii sa il pui intr-o lumina pozitiva. :) E adevarat ca cu timpul stam multi cam prost....oricu, Bafta la facultate. Si e adevarat ca nici eu nu prea aveam timp sa las feedback-uri pe unde citeam.

Diana Gavrila spunea...

@ BuburuzaBia: Mulțumesc pentru încurajare, știu că tu ești printre cei care citesc și apreciază ceea ce fac. Sper să mai treci pe aici când o să mă întorc. Spor și ție cu blogul și numai bine! O să te urmăresc în continuare, chiar dacă nu o să mai scriu. Te pup și mulțumesc încă o dată.

BuburuzaBia spunea...

Eu sper sa mai scrii totusi, macar din cand in cand. :)
Cat despre pictura pe piatre, e destul de interesant. Piatra are avantaje fata de hartie, se usuca mai repede, daca gresesti poti spala tot desenul si sa o iei de la capat. Dar arata mai ciudat ca obiect de ornament si e destul de grea pentru mobila. :)) de asta trebuie sa te gandesti bine inainte sa amplasezi asa ceva printre bibelouri sau carti. :)