Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 4 octombrie 2013

Proba 2 - O viață mai sănătoasă


Sănătatea a fost dintotdeauna pentru mine pe primul plan și nu ezit să dau sfaturi celor din jurul meu când vine vorba de metode prin care ne putem menține sănătoși. Poate ați auzit și voi vorba atât de cunoscută: “E mai ușor să previi decât să tratezi”. Este cât se poate de adevărat. Ca studentă la medicină sunt mereu interesată de modalități care să ne oprească să ne îndopăm cu medicamentele care în ciuda efectului benefic pe care îl au asupra bolii de care suferim, ne atacă organismul fără să ne dăm seama. Tocmai de aceea trebuie să ne schimbăm stilul de viață - haideți să vă arăt cum.   

Câți dintre voi ați avut vreodată acasă un storcător de fructe? Să presupunem că majoritatea. Și mama mea a cumparat unul în urmă cu câțiva ani, gândindu-se cât de benefic poate fi acesta folosit în permanență, în fiecare dimineață. Dar credeți că orice storcător își îndeplinește scopul? Din nefericire, răspunsul este negativ. Prima experiență cu un asemenea aparat a fost un eșec. Tot ce am obținut după câteva minute bune de zgomot infernal a fost o amestecatură de pulpă insuficient mărunțită și câteva picaturi de suc pe fundul cănii. Gustul nu era rău, dar nu acesta era rezultatul pe care îl așteptam cu atâta nerăbdare și poftă.


Apoi am descoperit minunea într-un magazin online. Storcătorul profesional Hurom prin presare la rece este produsul de care aveți nevoie, din moment ce îl puteți folosi pentru fructe și legume, dar și pentru rădăcinoase, frunze și ierburi ce vor aduce un surplus de vitamine și minerale meniului dumneavoastră de zi cu zi. Introduceți fructele și legumele dorite și cu o singură apasare de buton veți obține un produs plin de vitamine cu un conținut mare de pulpă și suc. Acesta vă va da un plus de energie și vitalitate, ajutându-vă să treceți cu ușurință peste diminețile grele.

Metoda pe care se bazează este cât se poate de nouă și de eficientă și poartă numele de LSTS (provenind de la Low Speed Type Screw). Vă veți putea bucura de un suc gustos, hranitor și plin de sănătate. Să nu uităm de calitate care este cât se poate de importantă. Designul este elegant, cu o carcasă de inox de diferite culori, iar sita și axul melcat este din ultem (un polimer de 8 ori mai tare decât materialul plastic normal). Tot ce e mai bun pentru un rezultat pe măsură.
       
                                                              Articol înscris în competiția "SuperBlog".