Ce ati dori sa imi transmiteti?

luni, 30 ianuarie 2012

File din jurnal... - Despre esec...

   Dumnezeu mi-a daruit din fiecare putin si ii sunt recunoscatoare pentru asta: familie, prieteni, dragoste... naivitate, tupeu, teama. Ele ocupa un coltisor al personalitatii mele, al vietii mele si formeaza un tot. Dar un singur lucru nu l-am stiut pana astazi - ESECUL. Si ce examen nenorocit a fost acesta! De asemenea, am redefinit adjectivul "dificil". 


   DIFICÍL, -Ă, dificili, -e, adj. Care prezintă dificultăți; greu (de făcut), anevoios, complicat, greu de rezolvat (Sursa: DEX '98)
   DIFICÍL, -Ă, dificili, -e, adj. Care te epuizeaza pana la lesin, te ameteste, te irita, iti provoaca greata si care scurge pana si ultima farama de speranta din tine. Mai pe scurt: Esti ca si mort. (Sursa: Cele 1001 de motive pentru care sa fugi mancand pamantul atunci cand te gandesti sa urmezi medicina de Diana)


   Ceea ce vreau sa va spun tuturor pe scurt este ca am picat unul dintre examene importante din sesiune...dar nu din vina mea. Asta-i viata... sau poate o lectie de la Dumnezeu, asa ca prefer sa nu ma plang, ci sa-mi accept lectia primita: In viata trebuie sa inveti sa si pierzi


   Voi ati invatat ce este esecul si cum il puteti primi pe gratis? :((    


   Si acum un mic mesaj pentru deosebitul meu profesor de anatomie:   
O seara buna! 
XOXO

4 fantasies:

MikuMyuuki spunea...

Stiu ca nu este acelasi lucru, de fapt, nici macar nu se poate compara, dar eu astazi nu am primit o nota pentru ca i s-a parut profesoarei ca compunerea mea e copiata. Facuta artistic, normal ca i s-a parut prea buna pentru mintea ei idioata.

Esecul e...greu. E obositor, urat, dezamagitor si tot tacamul. Dar sa ne gandim ca poate are un scop...pana la urma.
Medicina e grea, deci orice esec este un pas catre podium, maia les cand ai invatat asa mult.

Sunt unii profesori care pur si simplu nu vor sa admita ca un elev e pregatit. Ei ne considera prosti din start. De-asta am fost si eu supara si am scris doua replici pe blog.
E atat de urat, dar trebuie sa trecem peste.

E bine ca suntem sanatosi si avem posibilitatea sa corectam ceea ce am gresit.

`miku

Muneca Chucky spunea...

da..si sti cel mai bine esecul meu ce gust amar a avut insa am trecut cu fruntea sus de el...miercuri ma asteapta inca unul presimt insa asta este viata de student...draga mea promit ca nu te las singura la toamna vin si eu ca doar ce asa o sa fim mereu cand e una jos cealalta vine si o ridica>:D<:*:*:*hai capu sus:*

Diana Gavrila spunea...

@ Myuuki: Mi s-a intamplat si mie de cateva ori in liceu ca profesoara sa creada ca tema facuta este prea buna pentru mine...deci stiu cum e.

Ieri a fost din start o zi compromisa, dupa ce autobuzul cu care mergeam a inghetat pe drum intr-o statie, apoi ne-a trimis cu un alt autobuz, dupa ce am asteptat in frig pentru o jumatate de ora. Si ca sa fie pe masura, troleul a venit cu intarziere cu o alta jumatate de ora, iar eu a trebuit sa alerg 10 minute in continuu ca sa ajung la timp. Apoi la facultate am aflat ca inainte sa vin nu au luat examenul decat 2-3 persoane...Adio optimism, adio sperante.

Nici nu vreau sa ma mai gandesc! Multumesc de incurajari, esti o draguta!
Sper ca talentul tau sa castige in fata ideilor preconcepute a profesorilor de astazi ca nu suntem in stare sa ne ridicam la standardele lor. :( Te-am pupacit.

@ Muneca Chucky: Multumesc de incurajare, dar sper sa nu fie nevoie sa ma insotesti in toamna, ci sa treci examenele cu brio. Oricum va fi, iti doresc succes si fruntea sus! Eu am reusit cumva sa fac asta... Te pup. Ai grija de tine!

DORICE spunea...

Imi pare foarte raupentru examenul tau, dar sunt sigura ca te vei descurca. Stii cum se spune: ce nu te omoara te intareste! asa ca priveste inainte cu optimism si in primul rand considare-te tu bine pregatita!
Daca stii ca ai fost bine pregatita nu ai de ce sa te simti vinovata!
Mult succes in continuare!