Ce ati dori sa imi transmiteti?

joi, 16 august 2012

Leapșă - Ziua 19

19. Lipsa de respect la adresa părinților

   Sunt sigură că nu există niciun copil pe lumea asta care să nu se fi certat vreodată cu părinții săi. Motive sunt destule, ca să nu mai vorbim de diferențele în ceea ce privește gândirea fiecăruia. În acest moment ar putea interveni problema respectului pe care îl purtăm și lucrurile ar putea lua o întorsătură neplăcută. Mi s-a întâmplat dese ori să fiu atât de supărată încât să nu mai țin cont de asta și pur și simplu să țip la ei pentru a mă descărca. Nu sunt mândră de ceea ce am făcut și îmi pare rău când apele se liniștesc. Poate fi prea târziu însă. 
   Este important să nu uităm niciodată că acesta este rolul lor, de a ne ghida chiar și atunci când opiniile noaste se contrazic, să ne fie alături chiar și când greșim, că ne-au crescut și că o vor face până în clipa când ne vom descurca prin forțele proprii și poate dacă le este în putință și după asta. Tocmai de aceea ei merită atenția, sprijinul și respectul nostru indiferent de moment și o să mă străduiesc cât pot de mult să le dăruiesc asta.

ͽ Diana ͼ  

   

1 fantasies:

Only Books spunea...

Urasc sa primesc ordine, chiar si de la proprii mei parinti! Dar totusi, ii respect si imi dau seama ca de cele mai multe ori ei au dreptate si sunt mai trecuti prin viata decat mine...

Dee.