Ce ati dori sa imi transmiteti?

miercuri, 27 iunie 2012

Un motiv de bucurie

  HELLOOO! Ce mai faceti dragilor? Toate bune si frumoase sper. Eu profit de cateva minute de pauza de la invatat (un proces destul de intens si epuizant in ultimele saptamani, dar necesar desigur) pentru a va impartasi starea mea de euforie. Am luat un examen extra, mega, ultra dificil. Nu este o nota mare, dimpotriva (daca m-as fi gandit la ea in liceu cu siguranta as fi strambat din nas), dar acest eveniment a aprins o luminita de speranta unde nu credeam ca o sa mai apara. Eram demoralizata si trista si acest lucru mi-a dat peste cap metabolismul, somnul si psihicul. Abia m-am atins de mancare, eu care rontai mereu cate ceva. De acolo probabil si raceala recenta. Dar acum e mult mai bine! Dupa atata invatat era si cazul, nu-i asa? Finally!


I feel like jumping and dancing and flying and screaming and crying! All together!  

6 fantasies:

Andrei Robert spunea...

Insanatosire grabnica! Vad ca si tu esti o persoana pe care inca o afecteaza unele lucruri mai putin importante...
Oricum, am patit la fel zilele acestea la probele de la bac, dar cand stiu ca urmeaza scrisul, nu am mai avut timp sa ma gandesc si la ele...
Mult succes si tie in continuare la examene!:o3...

Elena spunea...

Iti pot spune doar ca atunci cand rezultatele deosebit de bune (fructuoase) mai intarzie sa apara, este pentru ca tu, sa ai motiv de lupta. Un profesor foarte bun - de nota +11, imi spunea demult la un curs, ca daca el ar fi avut numai notele maxime atunci nu s-ar mai fi simtit motivat sa invete prea mult. Probabil ai observat atunci cand obtinem o nota medie, sau mica invatam de 5 ori mai multa materie, de 5 ori mai multe carti decat era planificat initial, tocmai pentru a reveni spectaculor din urma inapoi pe locul pe care credem noi ca il meritam - in fatza.Si ar mai fi ceva: profesorii ridica stacheta, dorindu-si de la noi mai mult studiu, in ideea de a ne face foarte buni in domeniul respectiv. E felul lor de a ne ambitiona. Ei vad potentialul nostru si de asta .. Incearca sa ai mai multa incredere in tine, examenele sunt trecatoare si cum vin asa pleaca, cum dai peste ele asa le si treci :), prin urmare incearca sa fii mai relaxata in preajma lor pe viitor, nu e bine sa iti dai sanatatea peste cap din cauza unui examen.

Diana Gavrila spunea...

@ Andrei Robert: Da, ai dreptate. Examenele nu ar trebui sa ma afecteze atat de mult, dar cand sunt orale si foarte importante nu ma pot abtine. Facultatea de medicina este imposibila. :( Mersi frumos. Raceala a trecut bat-o vina. :)) Spor la invatat si bafta la examene in continuare si tie.

Diana Gavrila spunea...

@ Elena: Multumesc pentru sfaturi, este foarte adevarat ceea ce spui. Nu imi este greu sa invat, din contra o fac de multe ori cu placere, dar examenele orale ma epuizeaza psihic. Din pacate majoritatea examenelor de la mine sunt orale si foarte grele. Timiditatea mea ascunsa isi spune cuvantul in aceste cazuri si pierd controlul(spun ascunsa pentru ca apare atunci cand nu trebuie, nu sunt mereu asa). Abia astept o mica vacanta...
O saptamana frumoasa in continuare!

Elena spunea...

Ma gandeam eu ca te implici foarte mult, probabil esti si o fire foarte constiincioasa. Este de invidiat sa stii, aceasta implicare. Are parti bune. Cred ca totul este sa te gandesti la ele cel mai mult. Seriozitatea si dorinta de a iesi foarte bine ceva, este ceva nemaipomenit. Iar emotiile, sa fim sinceri toala lumea le are, doar ca unii nu le arata sau sunt mai indiferenti fata de examene (ceea ce nu e neaparat bine)

DORICE spunea...

Ha ha! Eu spuneam ca sar ca o minge de ping pong cand luam un examen!
Dar e bine si ca tine!