Ce ati dori sa imi transmiteti?

duminică, 6 mai 2012

Concurs de Aniversare Libris


   Buna dragilor! 
   A sosit momentul concursului pe care vi l-am promis cu ceva timp in urma. Ca de fiecare data sponsorul meu de suflet, Libraria Online Libris, este cel care va ofera cate un premiu minunat. Din fericire, de aceasta data castigatorul va primi doua carti minunate alese de mine: "Iubit de imprumut" de Emily Giffin si "Vei fi acolo?" de Guillaume Musso. Multumesc mult librariei! Sper din suflet sa va placa la fel de mult ca si mie si sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare.

   Inainte de toate trebuie sa va spun cat de incantata sunt! Dupa cum am mai spus, in luna mai blogul meu Fantasy World  implineste un anisor (ca si mine de altfel, chiar daca este o coincidenta), fapt pentru care ii urez din suflet La Multi Ani! Este o mare realizare pentru mine, deoarece nu ma asteptam sa ma primiti atat de calduros in blogosfera si sa imi fac atati prieteni noi. Totusi, asta s-a intamplat si va sunt recunoscatoare. Va multumesc de asemenea pentru ca mi-ati aratat de atatea ori ca nu sunt singura si ca tinerii pot face lucruri minunate indiferent de varsta. Pe parcursul acestui an m-am schimbat destul de mult si tind sa cred ca acest lucru se datoreaza si voua. 



   Gata, nu va mai tin in suspans. De aceasta data, voi folosi Rafflecopter despre care am auzit numai pareri bune. Veti vedea acolo regulile concursului si ceea ce trebuie sa faceti, apasand "Aflati mai multe" de la sfarsitul postarii. 
Cea mai importanta parte este compunerea - o mica povestioara de minim o pagina A4 si maxim cat vreti voi (in Word cu scris de 12, Times New Roman). Tema este dragostea (inteleasa atat ca prietenie, cat si ca legatura dintre un baiat si o fata), iar ca punct de plecare aveti una din cele 5 imagini de mai jos. Este alegerea voastra cum o interpretati. Compunerea va primi un punctaj de la 25 la 75 in functie de sentimentele transmise de voi, de mesaj si profunzime. Astept sa le trimiteti pe adresa mea de email: dreams_link_didy@yahoo.com. Concursul se termina pe 27 mai.
Multa inspiratie va doresc. Sursa: http://weheartit.com/. 





   Puteti citi in randurile care urmeaza un synopsis al cartilor oferite pentru a va forma o prima impresie. Sunt convinsa ca o sa va placa. Mult succes.      


Iubit de imprumut - Emily Giffin

   Rachel White, o tanara avocata din Manhattan, isi sarbatoreste cea de-a treizecea aniversare la petrecerea-surpriza organizata de prietena ei cea mai buna, Darcy. Dupa cateva pahare in plus, sarbatorita ajunge in bratele lui Dex, prietenul ei din facultate Si logodnicul lui Darcy. Desi hotarata sa uite aceasta aventura de o noapte, sa mearga mai departe, rachel constata cu stupoare ca sentimentele ei fata de Dex sunt mai puternice decat si-ar fi putut - inchipui. Pe masura ce data nuntii celor doi se apropie, ea intelege ca trebuie sa faca o alegere dificila. Caci granita dintre bine si rau poate fi extrem de neclara, finalurile nu sunt intotdeauna fericite si uneori trebuie sa risti totul pentru a putea obtine adevarata fericire! 


"Incantatoare, surprinzator de captivanta si de reala"- Glamour 







"Nu trebuie sa fii indragostita de iubitul celei mai bune prietene pentru a pretui acest roman... Ai in fata ta o carte pe care n-ai sa mai vrei sa o lasi din mana si de a carei eroina te vei atasa negresit. Mi-a placut la nebunie." - Lauren Weisberger (Diavolul se imbraca de la Prada - The New York Times Bestseller) 





Vei fi acolo? - Guillaume Musso
   Un singur gest, si totul ar fi putut arata altfel.
   Cine n-a visat sa poata reveni in acel moment hotarator din trecut cand fericirea era inca posibila?

   San Francisco. Elliott, un chirurg pasionat de meseria sa, nu s-a impacat niciodata cu moartea femeii iubite, Ilena, disparuta in urma cu treizeci de ani.
Intr-o buna zi, in urma unui concurs de imprejurari cu totul iesit din comun, se intoarce in timp si se intalneste cu tanarul care era el insusi in urma cu treizeci de ani. Revine in momentul hotarator in care un gest al sau ar putea-o salva pe Ilena. Si ar putea schimba soarta necrutatoare care l-a condamnat pentru totdeauna.

   O intalnire uluitoare.
   O poveste de dragoste tulburatoare.
   Un suspans care te tine cu rasuflarea taiata.

“Retineti acest nume: Guillaume Musso este un tanar scriitor al carui viitor se anunta stralucit.” GALA







a Rafflecopter giveaway




12 fantasies:

♥MIM spunea...

Mihaila Irina
Kyky Tm
Vreau sa particip, la multi ani >:D<

Smiling Miss spunea...

Bună!
Până când este valabil concursul?

Diana Gavrila spunea...

@ Smiling Miss: Buna. Concursul e valabil pana pe 27 mai. Sper sa participi. Pupici.

Smiling Miss spunea...

Nume: Silvia Alexandra Burciu
GFC: Smiling Miss
Vreau și eu să particip.
Felicitări pentru aniversare. Toate cele bune!

Smiling Miss spunea...

Nume: Smiling Miss
Am și eu o mică problemă. Așa cum am menționat și acolo în Rafflecopter, nu am facebook de mult timp și nu prea știu cum se umblă cu el. Am întrebat în cele din urmă pe cineva cum se face să dau share așa că pun aici linkul(cel de acolo e greșit).
Link corect al share-ului: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=255769354529896&id=100003733300198
Mulțumesc și scuze pentru neînțelere.

O zi bună!

Diana Gavrila spunea...

@Smiling Miss: Nu este nicio problema. Ma bucur ca s-a rezolvat. ;)

Unknown spunea...

Multumim pentru concurs si la multi ani blogului

Unknown spunea...

Nume: Botezatu Paula
GFC: paula
Vreau sa particip

elena spunea...

buna as dori sa particip la acest concurs
Nume Axene Elena
GFC:Elena
La multi ani !
Ma bucur enorm ca v-am descoperit.

MikuMyuuki spunea...

Costea Elena
GFC: Myuuki
Vreau sa particip!

Mult succes in continuare!
>:D<
`miku

Iulya Elena spunea...

La multi ani si multumim pentru concurs!

Iulya Elena spunea...

Iulia Neagoe
GFC:Iulya
La multi ani!
IMI DORESC SA PARTICIP LA CINCURS!