Ce ati dori sa imi transmiteti?

duminică, 19 iunie 2011

6 piese de baza in garderoba unei adolescente


  •  Palton cu 2 randuri de nasturi  
    Atunci cand esti in impas si te indrepti spre un dezastru vestimentar, un palton te poate ajuta oricand sa devii eleganta. Exista o gramada de moduri in care poate fi purtat si vei fi mereu stilata.
  •  Rochia neagra  
    Alege ceva nici foarte lejer, dar nici foarte stramt. Nici prea lunga, dar nici prea scurta. Ceva care sa nu fie nici prea elegant, dar nici prea sport. Exista o mare varitate de modele, asa ca nu iti ramane decat sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine.
  •  O geanta de mana mare, spatioasa si bine croita  
    Cea mai buna alegere este o geanta de calitate, care sa se potriveasca la mai multe vestimentatii. In loc sa iti inlocuiesti geanta la fiecare cateva luni, mai bine strangi banii si iti cumperi ceva de calitate si durabil.
  •  Tricou cu maneca scurta, din bumbac  
    Oricine are nevoie de un tricou din bumbac, cu maneca scurta. Indiferent cum si unde il porti, acesta ar trebui sa iti vina bine si sa fie dintr-un bumbac de calitate.
  •  Jeansi drepti  
    Croielile la moda si culorile indraznete vin si trec, dar o pereche de jeansi drepti, clasici, sunt pentru totdeauna. Cumpara-ti o astfel de pereche de jeansi si vor ramane alaturi de tine mult dupa ce ati uitat de pantalonii foarte largi, sau foarte stramti sau sub forma de clopot.
  •  Balerini din piele  
    Balerinii sunt raspunsul elegant la slapi. Ii pui in picioare si poti merge cu ei oriunde: la scoala, la magazin sau la o petrecere. Alege-ti o perche din piele pentru a-ti asigura confortul si durabilitatea lor.

4 fantasies:

andra lavander spunea...

sunt de acor cu tine, in afra de rochia neagra, nu-mi sta bine in negru si uras culoare asta imi aduce aminte de inmormantari, dar datorita mamei am o rochie neagra, chiar daca e lucioasa, tot neagra e

ioana alexandra spunea...

gentile mari si jeansi sunt cei mai importanti pt. o fata..zic eu:D

Anonim spunea...

Nu intru in discutie! (NO COMMENT!) Postare pentru fete, acces interzis mie! :))

Diana Gavrila spunea...

@ Lavander: E adevarat, prea mult negru strica, dar e foarte, foarte eleganta si se potriveste la orice ocazie. Eu nu am nicio rochie neagra, dar imi doresc mult una. :D
@ Ioana Alexandra: Ce nu este important la noi? Si topurile sunt importante :))
@ Laurentzyu: Postarea nu e si pentru tine, se intelege. Poate ca voi aborda un subiect cu imbracaminte si pentru baieti. Cine stie?