Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 29 mai 2015

Concurs special Libris

Bună dragilor! 

Am lipsit o perioadă de pe blog și v-am dus dorul, dar astăzi vin cu o surpriză pentru voi organizată împreună cu Librăria online Libris: un concurs aniversar pentru că în luna mai am împlinit 4 ani pe blog! Yey! Și pentru că evenimentele plăcute vin mereu în pereche am observat aseară că pe canalul de Youtube am adunat 500 de abonați. Am fost plăcut surprinsă și ca să sărbătorim împreună noi vă oferim un voucher de 35 lei pe care îl puteți folosi pentru a vă alege ceva frumos (în materie de cărți, desigur) de pe site-ul celor de la Libris unde veți găsi o mare diversitate de cărți online. Eu nu pot decât să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit încă de la început și că sunteți în continuare alături de mine.


Cerințele (obligatorii) pe care trebuie să le îndepliniți sunt foarte simple:
 - dați LIKE paginii de Facebook a Librăriei Online Libris
 - dați LIKE paginii de Facebook a blogului meu, Fantasy World 

 - abonați-vă pe canalul meu de Youtube, Diana Loves Books
 - în câteva rânduri povestiți-mi o întâmplare amuzantă/emoționantă din copilăria voastră care să fie legată de cărți (că tot se apropie 1 Iunie). 

Răspunsul vostru îl aștept în comentarii, atât pe blog cât și la clipul de pe Youtube, unde vă este vouă mai bine. Concursul se va desfășura în perioada 29 mai - 20 iunie, iar câștigătorul va fi ales de mine pe baza povestirilor voastre. 


Vă doresc mult succes și să aveți mult spor la scris și la citit. Pupici!!!

                          - DIANA

3 fantasies:

Maria spunea...

Intr-o zi de vara, m-am dus pana in sufragerie sa caut ceva si am dat peste cartea "Ciresarii".De curiozitate,am luat-o si am inceput sa citesc cateva pagini.Mi-a placut si am citit-o pana mi-am dat seama ca o si terminasem.Dupa asta,mi-a venit o idee.Mi-am luat binoclul si m-am dus prin curte unde am gasit un loc unde nu ma vedea nimeni,adica in cusca cainelui meu si am inceput sa o spionez pe bunica mea.A fost foarte distractiv deoarece la un moment dat bunica a observat absenta mea si a inceput sa ma caute panicata prin toate locurile mai putin in cusca.Cand m-a vazut acolo a ramas uimita si a inceput sa rada.

Youtube: Maria H.
Facebook: Maria Hib

NADIA CANDREA spunea...

o sa povestesc ceva mai degraba emotionant decat amuzant! Mi-a ramas in minte acea amintire din copilaria mea, se intampla in iarna lui '89, aveam noua ani si cred ca era fix seara de Ajun. Ajunul Craciunului. Dupa toate acele zile agitate ale Revolutiei din Bucuresti si Timisoara, cand auzeam la radio numai stiri macabre despre victimele omenesti, il asteptam, totusi, pe Mosu' . La un moment dat, seara fiind, am auzit batai in usa si am iesit impreuna cu mama sa vedem ce se intampla. Darul mosului, o cutie mare, astepta pe prag. Am luat-o mai mult cu infrigurare decat cu bucurie, copil fiind, sub impactul acelor zile, ma temeam ca in cutie ar putea fi o bomba! Surpriza a fost sa gasesc in darul de la Mosu' foarte multe carti, pe care mi le doream, pentru ca mi-a placut sa citesc de micuta si am si pastrat cartile foarte frumos, pentru ca si micuta mea de acum, care abia a implinit trei ani, sa se poata bucura de ele cand va avea nevoie.
Multumesc!

Unknown spunea...

Felicitări pentru blog şi pentru canalul de You Tube! La cât mai mulţi abonaţi!
Când eram mică îmi doream foarte mult să merg la şcoală aşa că la şase ani, de ziua mea, părinţii mei mi-au făcut cadou un abecedar. Cum ştiam deja să citesc până să ajung în clasa întâi l-am citit de atâtea ori că l-am memorat aşa că, după ce am ajuns la şcoală, nu mai citeam din el, recitam ce ştiam deja pe dinafară. dar, ca orice copil, mai uitam câte ceva, în special la poezii, şi înlocuiam cuvintele cu ce credeam eu că se potriveşte mai bine. Într-o zi, învăţătoarea, supărată că recitam şi nu citeam mi-a zis să mă uit în carte că pe bluza ei încă nu e scris nimic. Acum mi se pare amuzant, deşi atunci nu credeam asta.
Numele cu care am dat like pe facebook este Anca Ciochina