Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 29 mai 2015

Concurs special Libris

Bună dragilor! 

Am lipsit o perioadă de pe blog și v-am dus dorul, dar astăzi vin cu o surpriză pentru voi organizată împreună cu Librăria online Libris: un concurs aniversar pentru că în luna mai am împlinit 4 ani pe blog! Yey! Și pentru că evenimentele plăcute vin mereu în pereche am observat aseară că pe canalul de Youtube am adunat 500 de abonați. Am fost plăcut surprinsă și ca să sărbătorim împreună noi vă oferim un voucher de 35 lei pe care îl puteți folosi pentru a vă alege ceva frumos (în materie de cărți, desigur) de pe site-ul celor de la Libris unde veți găsi o mare diversitate de cărți online. Eu nu pot decât să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit încă de la început și că sunteți în continuare alături de mine.


Cerințele (obligatorii) pe care trebuie să le îndepliniți sunt foarte simple:
 - dați LIKE paginii de Facebook a Librăriei Online Libris
 - dați LIKE paginii de Facebook a blogului meu, Fantasy World 

 - abonați-vă pe canalul meu de Youtube, Diana Loves Books
 - în câteva rânduri povestiți-mi o întâmplare amuzantă/emoționantă din copilăria voastră care să fie legată de cărți (că tot se apropie 1 Iunie). 

Răspunsul vostru îl aștept în comentarii, atât pe blog cât și la clipul de pe Youtube, unde vă este vouă mai bine. Concursul se va desfășura în perioada 29 mai - 20 iunie, iar câștigătorul va fi ales de mine pe baza povestirilor voastre. 


Vă doresc mult succes și să aveți mult spor la scris și la citit. Pupici!!!

                          - DIANA