Ce ati dori sa imi transmiteti?

duminică, 19 octombrie 2014

Proba 6 - Tipuri de sandwish-uri pentru doctori

   Cu toții cunoaștem plăcerea doctorilor de a da sfaturi, dar nu ne simțim mereu obligați să le urmăm, deși ar trebui. Cel mai important din punctul meu de vedere este cel legat de nutriție, adaptat pentru organismul și starea de sănătate în care un pacient se află. Am realizat mai jos un tipar, de data aceasta pentru doctori, în funcție de specialitatea pe care o are fiecare și munca pe care o depune. Citiți mai departe dacă doriți să știți ce tipuri de sandwish-uri li se potrivește și de ce. Iar dacă vi s-a deschis apetitul după acest articol precum mi s-a întâmplat mie, nu ezitați să le pregătiți acasă. Sunt foarte delicioase. Poftă bună!

Așadar să începem:
   Pentru doctorul nutriționist, care își tratează trupul ca pe un templu, sandwich-ul cu pâine prăjită, avocado, brânză proaspătă 4,4% grăsime și salată este perfect, deoarece știe secretele prin care te poți păstra tânăr până la adânci bătrâneți și le folosește în avantajul său. Astfel acesta va mânca des, sănătos și cu măsură. Nu ai cum să dai greș, iar rezultatele sunt pe măsură. 

   Șefului de secție care se respectă și care trebuie să țină toți angajații în frâu îi recomandăm un burger de pui mai special. Doctorul acesta, indiferent de specializare, este un lider, dar deseori seamănă cu un balaur atunci când se înfurie. Aceasta îi este și porecla, de aceea sandwich-ul ales este pe măsură: uriaș, hrănitor și înspăimântător de delicios. El conține șnițel de pui, felii de roșie, brânză telemea de vacă și rondele de ceapă verde. Așa arată o masă copioasă pentru cel care este mereu pregătit să ardă calorii.

   Mini - sandwich-ul ce conține primul strat, cremă de brânză cu verdeață, castravete și feliuțe de roșii  îl pregătim pentru anestezistul care trebuie să fie în formă și mereu pe fază pentru o nouă operație. Asemeni muncii lui, acesta este light precum înțepătura lui de anestezic, dar sățios și sănătos. Și pentru că are pauze din când în când poate cu ușurință să mai ia o îmbucătură.  

  Dacă luăm în considerare și medicul dentist, acesta are o grijă deosebită pentru dantura sa. Nu este niciun secret desigur. Pentru el putem alege un sandwich deosebit cu măr, dar pentru a face lucrurile mai interesante putem adăuga unt de arahide și bezele pentru a ne juca puțin cu imaginația precum în poza de mai jos. Suntem în temă și precum se spune: ”An apple a day keeps the doctor away!”  

  Pentru neonatolog ce poartă o dragoste aparte pentru copilași și care deja trăiește o parte din viață înconjurat de desene drăgălașe pe pereții din spital, un sandwich în formă de pisică ar fi foarte potrivit. Pentru că ține și el la mâncarea sănătoasă este Fan brânză, iar o cremă de brânză natur merge în orice combinație. Iar câteva măsline și salată dau un gust dumnezeiesc. 

    Cardiologul se ocupă de problemele inimii, de aceea am ales sushi în formă de inimă. De ce, vă întrebați? Un motiv ar fi frumoasa și sugestiva formă, dar în special rolul important al peștelui asupra sănătății inimii, oferind un anumit grad de protecție cardiovasculară. În plus el previne ateroscleroza și apariția tensiunii arteriale. Gustos și sănătos!    

Iar dacă v-au plăcut ideile mele aștept părerile voastre și mai ales dacă ați încercat aceste minunății în bucătăria voastră. 
Pe curând. 
Sursă poze: pinterest.com

- Acest articol a fost înscris în competiția SuperBlog 2014 - 

1 fantasies:

Simona Borascu spunea...

Multumim pentru articol. Mult succes!