Ce ati dori sa imi transmiteti?

duminică, 26 octombrie 2014

Concurs Librăria Online LIBRIS


Bună dragilor! Sunt foarte încântată să încep de astăzi un nou concurs alături de Librăria Online Libris, sponsorul blogului meu. Regulile „jocului” sunt foarte simple:

1. Răspundeți la întrebarea „Care sunt criteriile după care alegeți o carte?” aici pe blog sau în clipul de pe canalul meu de Youtube. 

2. Dați share acestei postări pentru a oferi șansa de a participa și celor care vă cunosc. Nu uitați să lăsați în comentariul vostru și linkul vostru (postarea să fie publică).   
3. De asemenea, trebuie să fiți abonați la canalul meu de Youtube, iar acest lucru îl puteți face accesând clipul de mai jos și apăsând butonul roșu de Subscribe. 



Dacă doriți să ne sprijiniți puteți da Like paginii de Facebook a Librăriei Online Libris și paginii de Facebook a blogului meu.   

Premiul oferit de Libris este un voucher de 40 de lei de care vă puteți alege ceea ce doriți de pe site-ul lor. Câștigătorul va fi ales prin random.org pe data de 16 Noiembrie 2014.  
Poate participa orice are domiciliul stabil în România. 


Eu vă aștept într-un număr cât mai mare și vă doresc mult succes. V-am pupat. Să aveți o săptămână minunată. Pe curând!

9 fantasies:

Alexandra Ioana spunea...

1. In primul rand as alege o carte dupa genul pe care vreau sa il citesc apoi daca cartea imi place cu adevarat o cumpar, o miros si o admir cateva ore bune :)) cam asa fac in general cu cartile.
2. https://www.facebook.com/gheorghiev.alexandra/posts/750751331663256
3. M am abonat cu numele Alexandra Gheorghiev

alexa ioana spunea...

cartile le aleg in primul rand dupa descriere si coperta. continutul conteaza cel mai mult pentru mine. daca descrierea ma atrage, atunci cu siguranta imi cumpar cartea

share: https://www.facebook.com/yoana.alexandra1/posts/795320247176111

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/stan.georgiana.33/posts/767884276594032

Aleg o carte in functie de subiectul ei, este principalul criteriu al meu.

Subscribe: Stan Georgiana

Ely spunea...

abonata youtube.com cu Munteanu Ely
like FB Gaviota Gavi.
Citesc cam toate genuri asa ca de cele mai multe ori aleg in functie de starea psihica. Am constat ca atunci cand sunt stresata citesc cel mai mult si de regula aleg carti de actiune. Cand sunt foarte obosita aleg carti romance.Un alt criteriu este coperta. Nu imi plac copertile alea cartonate negre si acoperite cu o coperta din aia detasabila cum are spre ex Divergent. Asfel de carti imi dau o stare de claustrofobie.Desi in proportie mai mica , aleg carti recomandate de alti bloggeri..

Praf de stele spunea...

Primul lucru pe care-l ochesc, atunci cand vreau sa aleg o carte, este coperta. Apoi, urmeaza descrierea, care contribuie destul de mult la alegerea cartii. Dar, daca nu gasesc un cuvant, ceva care sa-mi atraga atentia, atunci deschid frumusel cartea si citesc cateva fragmentele aleatorii, pana imi fac o impresie despre ea.
M-am abonat cu Andreea Ilie.
Share: https://www.facebook.com/ilie.andreea.583/posts/804960736213952?pnref=story

Ely spunea...

am uitat link ul , scuze: https://www.facebook.com/gaviota.gavi.77/posts/779141508816101

Larisa spunea...

Aleg o carte dupa descrierea subiectului, daca mi se pare interesant o cumpar. De asemenea, daca scriitorii mei preferati publica ceva nou stiu din start ca trebuie sa citesc cartea.
share https://www.facebook.com/lary.larisa.562/posts/522646271205338?pnref=story
M-am abonat cu numele rymlt.

giorgiana spunea...

https://www.facebook.com/giorgiana.turcu.3/posts/717090295041802
Abonata la canal youtube nume giorgianatucu
Criteriile duoa care aleg i carte :renumele autorului, notele de pe goodreads, recomandarile prietenilor, si nu in ultimul rand starea de moment..adica vreau o carte de actiune, sau o carte romantica sau fantasy..nu am un gen preferat, conreaza sa nu ma plictiseasca.mulumesc pentru sansa .

Anndrei spunea...

Oho, aș fi foarte fericit dacă aș câștiga acest concurs, îmi doresc de mult să îmi cumpăr o anumită carte de la Libris!
M-am abonat cu numele de madeofprayer
Criteriile după care îmi aleg o carte? În primul rând, genul cărții. De aceea, mă dau în vânt (în „aripi de vânt”) după cărțile thriller-psihologice. Le a-d-o-r. Apoi, romance, horror, polițiste! Hehe. În al doilea rând, autorul. Sunt un fan înfocat Alice Munro, Zusak, Margaret Mitchell. În al treilea rând, și poate o să sune ciudat, după copertă. Îmi plac cărțile care au o copertă frumoasă! Da, într-adevăr, nu ar trebui să judec o carte după copertă (multe exemple), dar... cui nu-i place o carte cu o copertă frumoasă? Cui?
Share am dat aici: https://www.facebook.com/groups/253648928156243/permalink/317013451819790/
Like paginilor, de asemenea.
Urmăresc blogul tău cu GFC Anndrei.

PS: Vă muțumesc pentru posibilitate!
:) PS: Am și eu un blog (http://falled.blogspot.ro/) pe care am în jur de 4 concursuri active. Aș fi foarte fericit dacă ai putea trece pe la mine. Mulțumeeeesc!