Ce ati dori sa imi transmiteti?

joi, 16 octombrie 2014

Proba 5 - De la alb-negru la întreaga paletă de culori

   M-am născut după '89, așadar perioada comunistă nu reprezintă pentru mine decât povești spuse la ora de istorie sau de către membrii familiei. Singurul lucru care păstrează o bucățică din trecut este anticul televizor alb-negru cu suport de lemn pe care părinții mei îl țineau în bucătărie când eram copil. Au trecut ani buni de când folosit a fost ultima dată, dar îmi amintesc perfect cât trebuia să învârt de rotițe pentru a căuta unicul canal pe care îl puteam urmări - TVR1. Căpătasem un simț dezvoltat pentru a descifra formele în mulțumea de purici,  iar când TVR2 apărea uneori doar pentru câteva secunde înainte de a se pierde semnalul eram fericită peste măsură. Tocmai descoperisem ceva nou. 
   Am petrecut mult timp împreună. La masa de prânz devenise un ritual să mă uit la desenele animate ce erau difuzate, de aceea eu și acest televizor am avut o relație apropiată. Când nu reușeam nicicum să prind canalul mă întristam peste măsură, până când am descoperit că era nevoie să înfig câte o scobitoare în butoanele lui pentru a-l ajuta. Era o adevărată inginerie. În plus, mi se părea atât de plin de farmec acest televizor, atât de special, tocmai fiindcă era diferit de lumea colorată în care trăiam și obișnuiam să cred că nimic nu l-ar putea întrece... ca valoare sentimentală desigur. Timpul a trecut și mi-a demonstrat că m-am înșelat. Curând prietenul meu a fost înlocuit cu un altul color, mai bun, iar în curând îl vom schimba și pe acesta. Pentru că nimeni nu-și dorește să rămână în urmă. 

   Lucrurile au evoluat enorm de mult într-un timp foarte scurt și în prezent televizoarele reușesc să redea realitatea exact cum o vedem prin ochii proprii. Culorile și sunetele la o calitatea excelentă îți mângâie pur și simplu simțurile. Conținutul 3D este cea mai bună descoperire din punctul meu de vedere, deoarece acum poți viziona filmele preferate la o calitate superioară, de cinema. În aceste condiții impactul este mai mare și experimentăm lucruri noi, la care nu ne-am fi gândit niciodată. Astăzi nimic nu pare imposibil. Este minunat să vedem de ce sunt în stare! Sper să mai am ocazia să fiu uimită de schimbările ce vor avea loc în viitor, la fel cum s-a întâmplat cu vechiul meu televizor. 
http://www.marketonline.ro/televizoare-led/televizor-led-lg-3d-cinema-47lb671v-119-cm-47-inch-full-hd-ips-mci-700-audio-21-24w-wi-fi-webos-smart-tv-rama-metalica

Televizor LED LG 3D Cinema 47LB671V

 
   Cred că vă puteți închipui că există la ora actuală un infinit de modele de televizoare și tot la fel de multe modalități pentru a te bucura de cea mai nouă tehnologie, desigur la un preț pe măsură. Iar cea mai ușoară dintre toate este accesarea internetului, a unui magazin online cu oferte de televizoare pe gustul tău... și prin câteva click-uri visul poate deveni realitate. Iubesc secolul 21!



- Acest articol este înscris în competiția SuperBlog 2014 -

1 fantasies:

Natural spunea...

Afara, cu puricii din tara (si din bucatarie :) Spor!