Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 7 iulie 2015

Plăcerea mea - filmul - Scent of a Woman (Parfum de femeie) - dramă coreeanăBună dragilor! Pentru că astăzi am un chef teribil să povestesc o să vă prezint un serial coreean foarte drăguț pe care l-am urmărit acum ceva timp. El se numește în traducere Parfum de femeie (Scent of a Woman) și probabil v-ați gândit și voi ca și mine că este vorba despre filmul cu același nume cu Al Pacino. Are într-adevăr ceva tente muzicale din respectivul film, dar povestea este diferită. Din punctul meu de vedere este perfect pentru o zi de vară, deoarece este plin de peisaje frumoase, de aventuri însorite și personaje memorabile. În plus, ne oferă o experiență din care putem trage multe învățături. 

Eu l-am urmărit împreună cu mama și mi s-a părut o activitate excelentă pentru mother-daughter bonding time. Vi-l recomand cu drag și sper să vă placă la fel de mult cum ne-a plăcut nouă. :D  

O avem ca personaj principal pe Lee Yeon-Jae (Kim Sun-A) care lucrează ca asistentă pentru o agenție de turism (Line Tour). Chiar dacă muncește mult și este foarte bună în ceea ce face, ea nu este apreciată de șeful ei și este dese ori maltratată, dar rezistă pentru o perioadă lungă de timp pentru că își iubește slujba și are nevoie de bani. Într-una din zile, ea este implicată într-un accident rutier și este dusă la spital, iar aici îl revede pe Chae Eun-Suk (Uhm Ki-Joon), un coleg din generală devenit medic, ce îi dă o veste teribilă. Ea realizează că și-a trăit inutil jumătate din viață și că este timpul să profite la maxim de fiecare moment, începând cu niște schimbări radicale cum ar fi demisionarea din slujba sa. Când apare în peisaj Kang Ji-Wook (Lee Dong-Wook), fiul președintelui companiei, toate planurile ei se dau peste cap și va învăța să își urmeze inima, deși există o mare posibilitate ca în urma acestei decizii să ajungă amândoi cu inimile frânte. Care credeți că este calea cea bună? Bineînțeles că trebuie să avem parte și de puțină competiție pentru protagonista noastră, iar Im Se-Kyung (Seo Hyo-Rim) își ia rolul foarte în serios. Deși relația ei cu Kang Ji-Wook este planificată de părinții celor doi în cele mai mici detalii și pare să-i nemulțumească pe amândoi, ea ajunge să țină la el și nu este dispusă să se dea bătută așa ușor. 


Poate pare o poveste clișeică, dar este mai mult decât o poveste de dragoste tipică, are muzică bună, locuri frumoase de vizitat poate într-un viitor apropiat, relații profunde, situații dramatice, personaje de care este imposibil să nu te atașezi și chiar o doză de comedie. Cel mai mult mi-au plăcut scenele de dans din serial, precum și chimia dintre personaje, dar și problemele fundamentale cu care acestea se confruntă. Relația dintre Lee Yeon-Jae și mama ei nu este tipică, dar te poți identifica în divergențele dintre ele, în situațiile comice sau dramatice prin care trec. Este un serial care are multe de oferit. 

Dacă aveți ocazia să-l vedeți eu vă sfătuiesc să o faceți pentru că merită! PUPICI! 

                                              DIANA