Ce ati dori sa imi transmiteti?

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Campanie Coccolino à la Diana

Bună dragilor!!!
Iată că a sosit momentul să vă arăt și vouă plăcuta surpriză de care am avut parte în perioada sărbătorilor de Crăciun - am participat și eu la prima mea campanie BuzzStore. Nu mi-a venit sa cred când am primit pachetul! :D Mă bucur tare mult că m-am numărat printre cei 500 de buzzeri aleși în cadrul acestei campanii, deoarece hăinuțele mele nu au fost nicicând mai parfumate, mai răsfățate, iar mama a fost mai mult decât încântată. Abia așteptam să încerc ediția limitată Coccolino Sensation. Cele două balsamuri miros extraordinar, cel roz a orhidee și afine, iar cel mov a floarea pasiunii și fructe roșii. Preferatul meu a devenit cel cu aromă de orhidee și afine, de aceea de acum încolo nu o să mă mai lipsesc de el.

Iar lucrurile bune nu se termină aici. În simpaticul pachet colorat pe care l-am primit l-am găsit și pe pufosul Coccolino care a devenit un bun și nedespărțit prieten. Sora mea s-a atașat tare mult de el, la fel ca și mine și îl ține mereu aproape, de aceea sunt recunoscătoare pentru acest cadou fiindcă a făcut fericită întreaga familie. În plus, crenguța de brad a adus cu ea mirosul specific al sărbatorilor și mi-a adus aminte de vremurile în care părinții mei cumpărau un brad adevărat pe care îl împodobeam cu drag.    


Dacă doriți și voi să testați cele două balsamuri vă puteți înscrie AICI pentru campania care începe din 27 ianuarie. Vă pup și un sfârșit de săptămână parfumat vă doresc.

                                 Diana
 

3 fantasies:

Anonim spunea...

Buna,

Poti sa imi spui, te rog, primesti coletul prin curier sau prin posta?

Mersi! :*

Diana Gavrila spunea...

@roxtao.com: Buna. Prin curier l-am primit. Habar nu am avut pana nu a sosit. A fost o surpriza placuta. Vrei sa te inscrii si tu? :*

Anonim spunea...

Da, suna ff dragut. Oh, si ursuletul ala! :))
Vroiam sa stiu daca trebuie sa trec adresa de acasa (pt livrare prin posta) sau pe cea de la serviciu (pt curier). Mersi mult pentru informatie! :D