Ce ati dori sa imi transmiteti?

miercuri, 14 noiembrie 2012

Schimbări! + Reflectări într-o zi posomorâtă...

   Bună seara, dragilor! Cum a fost săptămâna voastră? Sper că sunteți bine și sănătoși și că viața este cât mai blândă cu voi. Se pare că a devenit o obișnuință pentru mine să nu postez pe blog, dar cu toate astea sunt mereu aproape de voi, citind postările voastre pe telefon sau pe laptop. Mă bucură să văd cât de pasionați sunteți de ceea ce faceți și vreau să vă felicit. Îmi faceți ziua de fiecare dată mai însorită. 

   Pentru mine ziua de azi a fost foarte lungă și obositoare, chiar nu a trecut foarte mult timp de când am coborât din trenul cu care fac zilnic naveta spre facultate. 45 de minute de relaxare, dar și de acumulare de oboseală inutilă. De 5 ani îmi tot propun să găsesc o soluție și să mă mut mai aproape de oraș, dar încă nu am găsit nimic. Prețul unei chirii este destul de ridicat și aș fi nevoită să renunț la câteva dintre micile cadouri care mi le fac lunar sau mai des - câte o carte nouă sau de la anticariat. Am devenit cu siguranță bookaholică :)). Acum câteva zile am și citit puțin, fapt pentru care o să revin la un moment dat cu o recenzie scurtă dar cuprinzătoare a cărții respective, așa cum v-am obișnuit. 


Poze de la practică, din spital. Just beautiful.

   Cu privire la concursul care ar fi trebuit să se termine mâine o să mai prelungesc perioada până sâmbătă după-masă (17 noiembrie) pentru a rezolva cu jurizarea. Deocamdată nimeni nu s-a oferit să mă ajute din păcate, de aceea o să rog eu frumos 2 sau 3 persoane cât de curând. De asemenea, nu uitați să trimiteți poeziile voastre pe adresa mea (o găsiți în dreapta paginii sau  în postarea precedentă) până sâmbătă dimineață cel târziu. 


O seară plăcută!
XOXO  

2 fantasies:

Oferte carti spunea...

Foarte frumoase pozele :)

Unknown spunea...

sunt obosita,moarta.ragusita si cu capul o imensa durere.abia am putut sa stau un pic la pc.acum o sa ies.bafta la jurizat!