Ce ati dori sa imi transmiteti?

joi, 5 iunie 2014

Vlog: Book Haul #2 | Mai 2014


                                        Diana

7 fantasies:

Unknown spunea...

Buna! As dori sa te intreb de unde iti cumperi Colectia de romane?

Diana Gavrila spunea...

Buna, Elena! Colectia de romane am adunat-o pe parcursul mai multor luni de la un anticariat din centrul Brasovului. Daca iti este de ajutor iti pot da mai multe detalii cum sa ajungi acolo. Primul meu volum l-am cumparat chiar de la Reader's Digest, dar m-a costat 80 lei cu tot cu transport si nu mi s-a parut o afacere profitabila. Poti totusi incerca sa iei legatura cu ei sau sa gasesti pe cineva care le vinde. Am intalnit mai multe oferte interesante pe bloguri. Sper ca ti-am fost de ajutor. Un weekend placut sa ai!

Unknown spunea...

Offff, Brafovul este asa departe de mine. :( Dar ce preturi ar avea acolo cartile? Am vazut ce preturi mari au pe Reader's Digest si mi se pare exagerat de mult.

Diana Gavrila spunea...

Offf, ce pacat! Am dat pentru fiecare volum 7,35 lei, un pret minuscul fata de cel obisnuit. Cu 80 lei mi-am luat 10 volume, nu unul singur. A trebuit sa astept si sa merg des pe acolo sa fiu pe faza cand le aduc, dar a meritat efortul. Acestea nu sunt singurele carti care merita si pe care le poti gasi mai ieftine.

Unknown spunea...

Am vazut ca pe Reader's Digest nici macar nu sunt toate volumele. Sper sa le gasesc si eu la un moment dat. Am gasit cateva persoane care vand si le-am trimis mail. Acum astept raspunsul. Daca vei mai gasit pe bloguri volume, ai putea te rog sa imi spui pe facebook?Doar daca poti desigur. Nu vreau sa te stresez:)) acesta este facebookul meu https://www.facebook.com/elena.zaharia.58 Iti doresc si tie un weekend minunat!

Diana Gavrila spunea...

Sigur, nicio problema. Pastram legatura si te anunt daca gasesc ceva. Un weekend minunat si tie!

Unknown spunea...

Multumesc foarte mult pentru tot!