Ce ati dori sa imi transmiteti?

miercuri, 30 mai 2012

In sfarsit! + Atentie, se canta!

   Maine nu merg la facultate, asa ca o sa anunt fericitul castigator. Sunt putin dezamagita, deoarece s-au inscris foarte putini. Nu stiu care a fost exact motivul, fie nu ati fost incantati de carti, fie de ceea ce trebuia sa faceti, dar mi-as dori tare mult sa aflu. Asadar, maine fiti pe faza cei care participati. Daca mai aveti de trimis, faceti-o inainte de ora 12.

   Voi cum o mai duceti? Simt ca a trecut o vesnicie de ultima data cand am comunicat prin intermediul blogului. Am foarte multe idei pe care as vrea sa le impartasim impreuna, dar din pacate abia mai dau pe acasa in perioada asta. Nici de citit nu am avut timp, am ascultat cateva capitole din "Mandrie si prejudecata" (Jane Austen) de pe net pe naveta, pentru relaxare. O ador! Aveti vreun sfat impotriva stresului? Pentru ca eu nu mai stiu cum sa fac fata examenelor... Saptamana viitoare incepe chinul si imi vine sa plec de nebuna de acasa.   



Si acum:
Katie Melua, o cantareata pe care o ascult de 3 ani atunci cand scriu si a carei melodie, "Nine million Bicycles" am vazut-o zilele trecute in Pariu cu viata. Chiar uitasem de ea :). 
Enjoy!
   

2 fantasies:

MikuMyuuki spunea...

Oh, nici prin minte nu-mi trecea ca poate fi un stres mai mare ca stresul prin care am trecut eu in cativa ani la randul...
Mult, mult succes la examene! Asteptam castigatorul si...
Trebuie sa spun ca melodia asta e superba!
`miku

Diana Gavrila spunea...

@Myuuki: Multumesc, sa fie! Katie Melua este super!