Ce ati dori sa imi transmiteti?

vineri, 11 mai 2012

File din jurnal - Despre alegeri...

   Nu te-ai aflat niciodata la o rascruce de drumuri si ai ramas privind confunz in ambele parti, nestiind ce sa alegi? O carare este plina de flori, de pajisti verzi si ciripit de pasarele sau cealalta, care va dezvaluie o padure misterioasa, racoroasa si atragatoare. Una este sigura, iar cealalta doar probabila. Dar ti le doresti pe amandoua. Si atunci te intrebi unde ti-ar fi mai bine..., insa nu vei sti pana nu vei incerca.


   Totusi, pasind pe un drum, este posibil sa nu mai reusesti sa te intorci inapoi si sa ramai blocat in acea lume si sa regreti pentru toata viata ta. O sa visezi apoi la ceea ce te-ar fi facut fericit. Cu siguranta acum o sa stii! Dar este prea tarziu. 


   Ti s-a intamplat? Mie da! Am ales, dar nu de putine ori privesc in urma la ceea ce ar fi putut fi. Sunt fericita si aici, dar ceva lipseste: entuziasmul. Ma aflu pe drumul cel sigur, pe care daca il voi urma in continuare voi ajunge la o destinatie la fel de sigura. Dar oare asta imi doresc cu adevarat? Nu-mi ramane decat sa sper ca da...si ca voi avea ocazia sa ma lovesc din nou de cealalta carare la un moment dat. 


   Alegeti dragii mei cu foarte mare atentie. Conteaza mai mult decat va dati seama, in special cand are legatura cu ceva ce veti face toata viata! Va doresc sa vi se implineasca toate visele si sa fiti fericiti!


Sursa poza: weheartit.com   
                                                                                           Diana
   Si acum o melodie care se potriveste situatiei: 


Enjoy! Pupici.

2 fantasies:

Muneca Chucky spunea...

Conteaza si cam stiu la ce te referi cand spui ca speri sa fie asta drumul bun...am avut mereu parte de alegeri si unele au mai inspirate altele nu...insa mi-am dat seama ca nimic nu e intamplator si tot ce se intampla are un motiv iar asta ma linisteste in privinta alegerilor facute!

MikuMyuuki spunea...

Ai primit o leapsa:
http://screamerase.blogspot.com/2012/05/altfel-de-leapsa.html

>:D<
`miku