Ce ati dori sa imi transmiteti?

sâmbătă, 27 septembrie 2014

Plăcerea mea - filmul: Endless Love

Astăzi sunt aici cu un film deosebit ce poartă numele de Endless Love, un film ce l-am urmărit pentru prima oară la cinema imediat ce a apărut și mi-a plăcut mult, mai ales că mi-a adus aminte de relația dintre prietenul meu și tatăl meu care nu este tocmai roz. Cred că este specific taților să fie mai protectivi cu fiicele lor, mai ales când tata are două de care să își facă griji. 

Dar să revenim la oile noastre. Motivul principal pentru care am ales acest film este desigur Alex Pettyfer, un actor pe care îl consider atrăgător, dar și Gabriella Wilde ce poartă pe chipul său inocența, care este din ce în ce mai puțin întâlnită la adolescentele din ziua de azi. Mi s-a părut o fată foarte dulce, perfectă pentru o poveste de dragoste profundă, mai presus de orice bariere ce sunt impuse de această dată de părinți, iar împreună alcătuiesc o pereche foarte frumoasă.

Aceasta este povestea unei fete (Jude) ce aparține unei familii bune cu mari planuri de viitor și a unui băiat carismatic ce trebuie să muncească pentru a-și asigura traiul (David) ce se îndrăgostesc. Lucrurile merg bine între ei până când tatăl ei se hotărăște să intervină în relația lor, dar pentru că nu vor să renunțe unul la celălalt situația se complică.  


Nu îl pot clasifica ca fiind un film de excepție, ținând cont că nu reprezintă nimic nou sub soare când avem atâtea povești romantice clasice care urmează același plan, dar a fost drăguț să-l urmăresc. Cred că nu este nevoie de unul nominalizat la Oscar pentru a ne face să simțim ceva, să ne atingă și să ne motiveze. Și a reușit acest lucru.   


Vi-l recomand desigur și aștept părerile voastre la final în comentarii. Aveți mai jos și trailerul:

Trailer:
V-am pupăcit.
  
          Diana