Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 30 iunie 2015

Câștigător Libris + Wrap up Iunie 2015



Mulțumesc încă o dată Librăriei online Libris pentru ocazia de a organiza acest concurs. 
Felicitări, Cristina! 

                                  DIANA

joi, 11 iunie 2015

Câștigător "Cerul e pretutindeni" & Wrap up MAI



                           DIANA

miercuri, 3 iunie 2015

Unboxing colet Epica + CONCURS

Bună dragii mei. V-am pregătit astăzi un nou concurs pe blog și pe canalul meu de Youtube, pentru că trebuie să vă răsplătesc cumva pentru dragostea și căldura voastră. De data aceasta am de oferit cartea „Cerul e pretutindeni” de Jandy Nelson oferită de Editura Epica, căreia îi mulțumesc frumos pentru cărțile trimise.  



Cerințele concursului: 
1. Dați Like paginii de Facebook a blogului meu.
2. Dați Like paginii de Facebook a Editurii Epica.
3. Trebuie să fiți abonați la canalul meu de Youtube, Diana Loves Books (dacă nu sunteți deja).
4. Spuneți-mi într-un comentariu pe Youtube la ce vă duce cu gândul coperta cărții „Cerul este pretutindeni” de Jandy Nelson și despre ce credeți voi că este vorba în ea.

Durata concursului: 4 iunie - 11 iunie, ora 17:00, iar câștigătorul va fi ales prin Random.org
Mult succes! Pupici.


                                         DIANA




Sărbătorește Ziua Internațională a MEDIULUI - 5 iunie - alături de Tupperware

Bună dragilor! Vin astăzi cu nou anunț din partea celor de la Tupperware. :) Cum ne-au obișnuit, această echipă minunată se implică într-o campanie specială cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului și ne invită pe toți să luăm parte și să ajutăm natura în cele mai simple moduri. În pachetul de la ei am primit un Port Sandwich și o sticlă Eco Tupperware cu care o să ud copăceii din jurul blocului, cum foarte frumos ne sfătuiesc ei în scrisoarea primită. Am făcut și un clip în care vă prezint minunățiile care au ajuns la mine. 




Găsiți toate detaliile în comunicatul de mai jos: 


În acest an, Tupperware va sărbători Ziua Internaţională a Mediului (5 iunie) lansând o provocare în rândul tuturor persoanelor care vor să recicleze şi să contribuie astfel la protejarea mediului înconjurător.

Sub deviza “Păstrează-ți sănătatea și planeta în formă”, Tupperware România va organiza la sediile distribuitorilor săi autorizați din Bucureşti, Constanţa şi Brașov o acţiune de colectare a vaselor/ recipientelor din plastic, care intră în contact direct cu alimentele. Fiecare persoană care va aduce un vas/recipient de plastic care este vechi, pătat sau prea folosit, va fi ajutată să-şi aleagă unul nou. Iar la orice produs de minim 30 lei achiziţionat, va primi cadou, un Port Sandwich colorat și foarte util, care păstrează gustările proaspete pentru mai mult timp! Port Sandwich-ul va fi oferit în limita stocului disponibil, câte unul per comandă.


Tupperware încurajează reducerea numărului de vase/recipiente din plastic. Mai mult decât atât, utilizarea de produse din plastic vechi care intră în contact cu alimentele ar putea afecta sănătatea, de aceea Tupperware recomandă reciclarea lor şi înlocuirea cu altele noi, multifuncționale, mult mai rezistente şi mai sănătoase, oferind, desigur, o alternativă ECO pentru asta. 

Reciclând un ambalaj de plastic se economiseşte energia necesară funcţionării unui bec de 60W timp de 6 ore.


Așadar, Tupperware îi așteaptă pe cei interesați de acest program de colectare a recipientelor de plastic folosite în contact cu alimentele, în următoarele puncte:

BUCUREȘTI
Unde? Sediul OPTIMCORE, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Blvd. Unirii nr 9.
Când? Vineri, 5 iunie, între orele 14:00 – 20:00
Persoana de contact: Elena Folea. Telefon:  0723590128. 
Partener reciclare – ROSAL


BRAȘOV:

Unde? Sediul AZURIT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Tâmpei nr. 8. 
Când? Vineri, 5 iunie, între orele 14 :00 – 20 :00
Persoana de contact: Elena Bîrsan. Telefon: 0721059619
Partener reciclare – RIAN CONSULT


CONSTANȚA: 

Unde? Sediul DIAMANT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Dezrobirii nr 101.
Când? Sâmbătă, 6 iunie,  de la ora 10:00 – până la epuizarea stocului.
Persoana de contact:  Mia Lupea. Telefon: 0722433277
Partenerreciclare – MM RECYCLING SRL

Sediile distribuitorilor autorizaţi Tupperware vor fi deschise în aceste zile tuturor vizitatorilor şi îi vor aştepta pe aceştia cu vasele/recipientele de plastic şi multe surprize.


Păstrează-ți sănătatea și planeta în formă!
***
Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializează recipiente cu sigiliu revoluționare pentru depozitarea și prepararea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania și-a extins activitatea în peste 85 de țări din întreaga lume. În Europa, piețele cu tradiție sunt Germania, Austria, Italia și Franța, unde Tupperware® este prezentă de peste 30 ani, în timp ce în România și Bulgaria compania s-a deschis în mod oficial în aprilie 2011. În România, Tupperware® este prezent la nivelul întregii țări prin intermediul Prezentatorilor săi iar în București, Brașov, Baia Mare, și Constanța are sedii ale Distribuitorilor autorizați.