Ce ati dori sa imi transmiteti?

marți, 30 septembrie 2014

Vlog: CARTEPIDEMIA | Oceanul de la capătul aleii de Neil Gaiman



Vă așteptăm cu drag la prima ediție din Cartepidemia. 
                                                DIANA 

sâmbătă, 27 septembrie 2014

Vlog: Unboxing | Librăria Online Libris



Bună dragilor. Am câteva vești pentru voi și anume: am deschis o nouă etapă în colaborarea mea cu Librăria Online Libris! Sunt cât se poate de încântată să vă prezint prima carte din acest an primită pentru recenzie, despre care am auzit păreri cât se poate de bune. Dacă sunteți curioși care este aceasta urmăriți clipul de mai sus. Curând după ce voi posta recenzia de care vă spun o să organizez un concurs surpriză, așa că fiți pe fază. Vă pup.

                                                                                                      Diana

Plăcerea mea - filmul: Endless Love

Astăzi sunt aici cu un film deosebit ce poartă numele de Endless Love, un film ce l-am urmărit pentru prima oară la cinema imediat ce a apărut și mi-a plăcut mult, mai ales că mi-a adus aminte de relația dintre prietenul meu și tatăl meu care nu este tocmai roz. Cred că este specific taților să fie mai protectivi cu fiicele lor, mai ales când tata are două de care să își facă griji. 

Dar să revenim la oile noastre. Motivul principal pentru care am ales acest film este desigur Alex Pettyfer, un actor pe care îl consider atrăgător, dar și Gabriella Wilde ce poartă pe chipul său inocența, care este din ce în ce mai puțin întâlnită la adolescentele din ziua de azi. Mi s-a părut o fată foarte dulce, perfectă pentru o poveste de dragoste profundă, mai presus de orice bariere ce sunt impuse de această dată de părinți, iar împreună alcătuiesc o pereche foarte frumoasă.

Aceasta este povestea unei fete (Jude) ce aparține unei familii bune cu mari planuri de viitor și a unui băiat carismatic ce trebuie să muncească pentru a-și asigura traiul (David) ce se îndrăgostesc. Lucrurile merg bine între ei până când tatăl ei se hotărăște să intervină în relația lor, dar pentru că nu vor să renunțe unul la celălalt situația se complică.  


Nu îl pot clasifica ca fiind un film de excepție, ținând cont că nu reprezintă nimic nou sub soare când avem atâtea povești romantice clasice care urmează același plan, dar a fost drăguț să-l urmăresc. Cred că nu este nevoie de unul nominalizat la Oscar pentru a ne face să simțim ceva, să ne atingă și să ne motiveze. Și a reușit acest lucru.   


Vi-l recomand desigur și aștept părerile voastre la final în comentarii. Aveți mai jos și trailerul:

Trailer:
V-am pupăcit.
  
          Diana

duminică, 21 septembrie 2014

Vlog: Social Media Book Tag



                                   Diana

sâmbătă, 13 septembrie 2014

Vlog: "Grace" de Richard Paul Evans



                                    Diana

Vlog: Recenzie "Doctorul de ţară" de Honore de Balzac



                                   Diana

marți, 9 septembrie 2014

Vlog: Wrap up Iulie + August 2014



                                                   Diana

duminică, 7 septembrie 2014

O nouă ediţie SuperBlog!

  Bună dragilor! O să sar peste veşnica scuză pentru faptul că am lipsit, am avut motive întemeiate (ştiţi şi voi cum e departe de casă, fără internet şi acces la calculator). Sper totuşi că soarele străluceşte încă pe strada voastră, chiar dacă toamna nu mai avea răbdare să îşi arate măiestia, şi că sunteţi bine.  

  Şi pentru că de o săptămână am intrat în luna septembrie, a sosit timpul pentru înscrierea mea în cadrul competiţiei SuperBlog 2014. Dacă în ediţia anterioară am ajuns pe locul 22, trebuie să îmi dovedesc că se poate mai bine. 

  Aşadar vă aştept să vă înscrieţi şi voi pentru a arăta de ce sunt bloggerii îîîîn stare!